Alice i underlandet

Jag har aldrig orkat se den tidigare så det får förmodligen bli ikväll med baby. Han skulle iväg typ nu till en vän och lämna en sak och sen springa. Så får se om vi hinner göra det efter utan att vi somnar.

Den verkar jätte bra, har kolla igenom filmen lite hehe ;)



Fullis

När baby är hos kompisar och dricker vill han nästan alltid komma hem till mig och sova. Trots att han måste få skjuts eller åka taxi, (med tanke på att ingen bor här typ haha). Nu ringde han mig smått full och sa att han är påväg hit.. okej? Hehe klart jag blir glad men lite chockad kanske.. Men vore ju ändå vara van vid det här laget ;) Såklart det är gulligt att han tänker på mig också, men ibland blir man ju såklart chockad när han ringer på kvällen.. eller natten som det ibland är ;).

5km

Idag gick/sprang jag 5km på löpbandet. Jag ställde in så att det skulle börja från 5km och sen ticka neråt och det var så jobbigt att se att det var otroligt många km kvar. Haha jag är van att gå ca 3-4km men den här gången vart det rekord.

Jag sprang även och kutade allt vad jag orkade ibland och det var faktiskt riktigt roligt att pusha sig själv, vilket jag är väldigt dålig på.. Men eftersom jag ska springa vårruset som är 5km så ska jag gå/springa så långt varje dag för att träna inför det :) Eller varje dag vet jag inte men så ofta jag kan!

Det här skriver jag mer för att jag ska kolla tillbaka och fortsätta pusha mig själv och hoppas på ett bra resultat ;)!

Kick ass


God kväll. Nu håller jag på och laddar ner filmen Kick Ass, verkar rätt töntigt roligt liksom men får se om den är bra eller inte. Är ledig imorgon så roligare att sitta uppe inatt och glo på film istället för att sova tidigt för att gå upp tidigt :P.  Laddade även ner filmen Alvin och gänget 2 till min lillebror och den är klar om några minuter.. Jaja hoppas Kick ass går fort att ladda ner för jag orkar inte vänta längee! ;)

Fredag


Hello.. Ikväll sitter jag bara hemma och glor på TV samt sitter vid datorn..
Senare vid 11-12 tiden ska jag förmodligen träffa en killkompis här i Mölnbo, han kommer hem då och det vore trevligt att träffa honom en stund =).

Älskling är hemma hos sig med Albin. Jag har ingen lust att gå dit och störa så jag är hemma ikväll. Det känns verkligen som söndag eller något, vilket är rätt skönt. Börjar skolan först på tisdag så det är några dagar kvar..

Åååh juste! Jag ska jobba 5 veckor i sommar.. Fan vad glad jag är! Det är inom måleri och det är på samma ställe där jag har haft praktik två ggr. Riktigt nice!

RSS 2.0