Lillebror & jag :)


Hittade en söt bild på mig och lillebror♥ :)

Shopping

Ihelgen var jag på stan och shoppade lite små saker, som bland annat:
vantar - Bik bok
rosett örhängen - Bik bok
två par underkläder - H&M
rosett hårspännen - H&M

och även hårfärg men det är inte så märkvärdigt ;)

Dock har jag dom andra trosorna på mig, ett par likadana fast blå-svarta :)

Ny hårfärg

Hej! :) Jag sitter med hårfärg i håret nu och hoppas på att färgen blir snygg! Jag färgade ju svart för ett tag sen men nu vill jag ha tillbaka mitt blonda hår. Först vart det organge så får hoppas att dom gul-röda nyanserna försvinner den här gången. Om det inte går bort helt får håret bada i silvershampo eller något..

Jag tycker om att variera hårfärg men det var nog sista gången jag hade mörkt hår hehe :P

Nog om det.. Ikväll ska jag nog dra ut och umgås lite, om jag nu orkar och om håret blir bra d.v.s :D


Gymkort i julklapp

Jag har länge velat börja träna och igår berättade mamma att jag skulle få 1års gymkort,
åh äntligen liksom! :D Och ja, vi brukar veta vad vi ska få i julklapp, haha! Det är något jag är trygg med om man säger så ;) Hellre vet man än överraskningar hehe. Så början av januari ska jag börja träna, 3 ggr i veckan minst! :D


En rejäl frukost


Nu är jag mätt! Jag åt precis en rejäl frukost som bestod av två mackor med ägg,skinka och paprika och även smoothie.. Mums!

Jag brukar annars bara äta lite fil till frulle men sen bli riktigt hungrig efter ett tag. Men efter den här frukosten lär jag inte bli hungrig på ett tag :)

Jag ska in till stan och köpa hårfärg, ska bli blond igen, äntligen! Hehe.
Jag är ju svarthårig för tillfället men har fått en riktigt ful ljus utväxt, & istället för att färga bort utväxten så bleker jag håret igen, haha jag saknar mig som blondie...

Onsdag

Hejhej bloggen.
Jag kom hem för en stund sedan och ska strax äta lite korvstroganoff, mums! Sen hade jag tänkt att sy lite gamla kläder, älskar att pilla med sånt och göra något nytt liksom. Får se hur det blir :)

Hittade väääldigt snygga sängkläder från Ed hardy för bara 99kr!! På onsdag ska jag och Sofia åka upp till Sthlm och köpa, dom var så heta så det måste bli ett köp!


God morgon!

God morgon! Det var länge sen jag var uppe såhär tidigt för att dra sig till tåget, annars har det blivit halv elva tåget osv .. Men idag är jag duktig!

Jag sitter här i mina målarkläder och är redo att gå ;) Vi har somsagt praktik och jobbar i skolan, ååh hoppas resten av veckan går fort, vill ha dom vanliga lektionerna igen, haha! :D  Jaja, nu måste jag kila men vi hörs sen. Puss♥

Tävling hos Foki

Foki har en tävling i samarbete med cocoo.se där ni har chans att själv välja ut vad ni vill ha.
Jag har varit med i hundratals tävlingar men aldrig vunnit något. *Håller tummarna*


Julafton om exakt en månad!

Idag är det 24 november vilket innebär att det bara är en månad kvar till julafton. Jag insåg det precis och jag längtar verkligen! Dels för att man får presenter (hehe) men också för att då är det bara en vecka kvar till nyår.

Jag ser verkligen emot år 2010. För det är det året jag fyller 18! Haha.
Nytt år , nya tag liksom.

Vad tycker ni om julen?

Tisdag!

God morgon! Eller god eftermiddag kanske man säger..
Jaja, idag blev det ingen skola, pga resursdag. Det innebär att man får vara hemma om man inte har något att arbeta med. Jag har visserligen svenska uppgiften men det tänkte jag att jag gör klart hemma.

Jag har blivit så jäkla trött, jag förstår inte varför.. Kanske har det med vintern att göra, när det är mörkt ute blir jag automatiskt trött.. Och jag är nog inte ensam om det.. Så därför har jag inte skött skolan så bra på sistonde, men det måste ändras! Jag tänker inte ha IG i nått ämne ;)

Idag blir det nog bara att vara hemma, i sängen och kolla på TV. Hehe jag är jätte seg idag så det blir något sånt skulle jag tro. Blää hatar att vara seg, men det får jag väl stå ut med. PUSS


Snygga underkläder


Var inne på H&M och kollade på lite underkläder och hittade dessa.
Hade dom varit röda skulle dom vara perfekt till julen haha men dom här funkar också. Jag älskar rosa och svart!
Tillsammans blir det 298kr så jag tror jag köper hem de när pengarna kommer ;) Båda trosorna var fina så varför inte köpa båda två? :D

Vad händer ikväll?

Vad händer ikväll?
- Jag vet faktiskt inte vad som händer ikväll, så långt har vi inte planerat.
Fast grabbarna har redan varit på systemet och köpt alkohol så vi ska ju iaf dricka men vart? Antingen drar vi på fest eller något. Baby köpte aquatini och smirnoff ice till mig, det var så länge sedan så det ska bli smarrigt att dricka lite sånt också men det blir ju såklart öl till!

Igår bowlade vi som sagt och efter det drog vi hit igen och drack vidare och kollade på TV, en myskväll sådär behövs också.♥

Langar upp en gammal bild från sommaren 08 tror jag?
Mycket minnen därifrån..
Som den här bilden är tagen på en klippa där vi drack och hade det skita roligt. Jag,felicia,Viktor och baby bland annat.

Dagens låt


Slänger in en liten låt , Mila J- Long Enough

 

Jag är hemma hos baby som jag har varit hela morgonen.

Baby och Viktor är ute i garaget och fixar med något, medan jag sitter här och lyssnar på musik =)

Idag har jag städat som en tok i babys rum, och fint blev det! Hans mamma kom precis in och kollade hur det blev och hon sa att det var jätte snyggt!

Hehe klart, det är ju tack vare mig (A)


Hemma efter bowlingen

Hej!
Vi har precis kommit hem efter bowlingen, det gick sådär och det var väl lite halv kul :P För att vara första gången så gick det väl ändå bra ;) Jätte kul var det inte men jag vill iaf göra om det.

Nu sitter killarna i soffan och kollar på Mythbusters med varsin öl i handen. Jag ska nog joina dom. Puss

Bowling



Idag ska jag,baby och Viktor bowla. Egentligen skulle Angelica med men hon kan tyvärr inte :/ så det blir nog bara vi tre. Det blir väl lite tråkigare om man bara är 3, det är ju ojämt. Menmen någon får vara själv i laget.

Det blir första gången jag bowlar faktiskt hehe, så hoppas det blir skoj! ;)

spraytanning

Efter egoinas besök hos sugarskin vart jag väldigt sugen på att prova det jag med, alltå spraytanning.
Jag är väldigt ljus annars, även på sommaren då jag inte har lätt att bli brun. Till jul/nyår skulle jag vilja prova på att vara brun o fin =) Priset var billigt så varför inte? Om du också är sugen kan du gå in på deras sida och kolla runt lite.


Lånad från google


Tummen ner för antiken

Blä.. Håller på och pluggar lite svenska. Visst det är kul men när man inte hittar svaren nånstans så suger det.
Jag har hållt på med antiken, iliaden och odysséen ett tag nu. Är snart klar men dom sista frågorna kan jag inte, oohh hjälp mig! :o

Jag tycker om att plugga, faktiskt! Varför vet jag inte men jag bara gör det :P Och så föröker jag alltid fixa och ändra texten så den blir bättre o bättre precis innan jag ska lämna in den, haha! Men nu har jag fastnat, så tar en liten paus och kollar lite på TV istället :) Puss på er.

Eftersom det inte går några bra program så blir det Biggest loser

Söt morgonrock


God morgon! Idag försov jag mig igen... Måste börja skärpa mig och gå upp i tid!
Jaja, nog om det. Gick in på ginatricos hemsida och kollade runt lite, hittade den här söta morgonrocken =)
Skulle inte tacka nej till att gå runt i den där just nu, åh vad mysigt! Och färgen var ett +.

Nu ska jag äta lite och sedan dra mig hemåt, som tur bor vi så nära varann så det tar ungefär 2min att gå hehe ;)
Skriver lite senare, ♥

Singing bee

Jag sitter och kollar på Singing bee men det är något jag inte fattar.
När programledaren Hanna Hedlund frågar var och en vad pengarna kommer gå till om de vinner så säger ALLA att pengarna kommer gå till t.ex.  rädda barnen osv.. ALLA säger nåt liknande, varför?
Säger dom så bara för att låta som en bättre människa..?

Jag skulle behållt pengarna och resa iväg några veckor eller sånt. Visst kan man skänka en liten slant till de som behöver hjälp men alltihop? Nae.. Man har ju ändå förtjänat dom här pengarna så varför ge bort allting?

Nu kanske låter jag lite självisk men det tycker absolut inte jag.. =)


Mockahandskar med nitar

Jag behöver köpa ett par vantar nu när det börjar bli lite kallare, ett par tjocka vantar har jag gott om men jag skulle vilja ha ett par snygga halvtunna handskar. Dessa från H&M kostar 249:-. Jag älskar nitar och jag tycker dessutom dom är heta, köpa kanske?

Det blev kakor istället

Det blev kakor istället, med smak av cola och vanilj, vi hade inga ägg hemma så det blev inga cupcakes :(
Får göra det nån annan gång, men hoppas kolakakorna blir goda. Dom är fortfarande i ugnen men snart så :D
Jag är på bakhumör idag men synd att vi inte har några ägg hemma, annars hade jag bakat för fullt ;-) Ibland är det såå roligt!


Dags att bli blond igen

Jag färgade håret brunt/svart för ett tag sedan. Men nu vill jag färga tillbaka till det blonda, men den här gången vill jag ha lite guldblonda slingor. Alltså bleka håret först,sen ha lite mer naturligt blonda slingor i. Jag tror det kommer bli jätte snyggt! Men samtidigt vill jag ha det mörka håret men jag saknar mig som blondie haha! ;)

Ungefär såhär:

Vad tycker ni?

Cupcakes

God morgon! Jag vaknade för en liten stund sedan så det blir ingen skola idag. Jag har praktik fast jobbar i skolan, vilket är tråkigt medtanke på att vi inte gör nånting. Så tror inte det gör något om jag försov mig idag ;P

Vart lite sugen på att göra cupcakes idag, smarrigt!
Dock har jag inte gjort det förr men prova kan man ju alltid göra.

Bild lånad från google

Hahah hitta en bild..!


Hahah hittade den här bilden på bildagboken, kollade lite på gamla bilder från januari 08.
Den här bilden är tagen när jag precis hade tagit hål i tungan, därför tungan ser lite tjock ut haha :P Och det är alltså snart 2år sen.

Kolla vad annorlunda jag såg ut då , hehe. Hål i ögonbrynet hade jag också, åhh vad jag saknar den (A)
Men nu ska jag upp till Micke, vi hörs!

TV3 Play- NCIS:Los Angeles

Tacka gud för detta! Jag sitter och kollar på NCIS:Los Angeles nu på TV3 Play.
En ny serie men jag älskar sånna serier, typ kriminalserier eller man det kallas. Helt underbart iaf!



Spanien

Förlåt..! Jag har varit lite tråkig idag. Jag har kollat lite priset och sånt för en resa till Spanien, det är ju inte alls så dyrt som jag trodde. 4000kr för flyg och ett skit fräscht hotell med stor utomhuspool, nära till stranden och stan- Inte illa! Jag och Sofia har pratat om en resa till Spanien, typ Malaga, under min 18årsdag nästa år. Det vore fan helt underbart och så mycket pengar behöver man inte. Jobba i sommar, sen har man råd typ. 10 000, lite mer räcker det att ta med sig ;-)

Vi har pratat om det här jätte mycket, visst är det långt kvar men ändå! Sen har vi sagt att vi inte ska banga ur utan att vi verkligen ska åka, hon är flygrädd och hon har aldrig flygit nångång, så hon är ju lite rädd när det gäller det men äsch så farligt är det ju inte ;)

Och jag vill verkligen göra något kul på min 18årsdag, och självklart ska Micke följa med (oavsett om han vill eller inte ;)) Haha!


Två tävlingar..!

Eejit har en tävling där du kan vinna ett Jimmy Choo-armband.
Riktigt snyggt!  Klicka här om du också vill vara med och tävla!



Även Foki har en tävling där du kan vinna en Iphone samt ett tillbehör.
Första pris är en Iphone med valfritt tillbehör, andra pris är Nonstop hörlurar.
Jag valde ett rosa headset vilket var den snyggaste jag såg, så hoppas man vinner något iaf ;-)
*Håller tummarna*


Jag börjar dagen med lite spel

Ja.. Jag är spelberoende. Men vadå, det är ju kul så varför inte? :o
Så dagen börjar med lite spel och sedan bär det av mot skolan, har praktik nu och en vecka till men jag jobbar i skolan den här gången vilket är mycket skönare =) Jag slutar nog runt 3-4 skulle jag tro, hoppas dagen går fort bara hehe.

Jaja puss på er och ha en bra dag då!

Ajuste. Filmen Upp var väldigt bra..!

Bio imorgon

Imorgon blir det bio med mamma,hennes man, lillebror och baby och vi ska filmen Up haha värsta barnfilmen men den ser ut att vara bra ;) Lillebror lär älska den hahah, och jag älskar att gå på bio med han för han är så söt när han skrattar :D Jaja, nu ska jag ut. Vi hörs babes♥


Myspys i jacuzzin





Haha världens sötaste kille alltså.. Och det mysigaste var att han överraskade mig med det här plus levande ljus och kall god öl, tack hjärtat!♥

Jag är överlycklig!


Jag är överlycklig!

En av våra två katter(den orangea) försvann för drygt en månad sen och igår ringde det en gubbe och sa att han hade hittat våran katt, i Strängnäs! Vilket är en låång bit härifrån, drygt 15mil och det är väl ändå mycket för en katt att springa..?
Iallafall, är så glad att han äntligen är hemma igen :D Medan han var borta så var våran andra katt helt deprimerad typ, han saknade ju såklart sin lilla vän hehe.. Och nu är dom så söta och tvättar varann i ansiktet naaaw.. :D♥

Igår badade jag och baby jazzuzi och tog lite söta bilder, laddar upp dom på bloggen sen så får ni se :) Puss.

Kom precis hem

Hejhej! :)
Jag kom precis hem efter att ha umgåtts med K och J. Vi satt mest ute och pratade och åkte runt lite osv.
Det var riktigt kallt ute alltså men som tur tog jag på vinterjackan idag. Ush tycker inte om att det blir vinter snart alltså, eller det är också lite mysigt sådär men sommaren slår vintern med hästlängder.

Nu ska jag kolla på lite tv och sen sova! Sov inte så bra inatt så ska bli skönt att somna tidigt idag :)
Micke mådde inte så bra så jag sover ensam idag hehe. Det kan vara skönt det också, men bara ibland ;)
God natt på er så hörs vi säkert imorgon.

Jag vill ha nya..

Jag vill ha nya skor.. Rättare sagt nya stövlar. Dom ska vara platta, som man orkar gå i dagligen :P
Dom här från Belle var snygga, kostar 499:- vilket var riktigt billigt. Får åka till sthlm och kolla lite där nån dag.
Jaja har inte gått ut än men nu ska jag det haha! :P


Drag me to hell


Igår kollade jag på Drag me to hell med K.  Det var första gången igår som jag såg den och fan vilken dålig film för å vara en skräckis. Hahaha låg och garvade nästan hela tiden. Men visst vart jag rädd lite då o då men det var K's fel. Han puttade till mig och höll på haha :P Alltså den var bra ibland men annars var den typ bara rolig typ, inte alls bra för att vara en läskig film ju :D Men iaf.. Nu ska jag ut! Puss♥

Fars dag

Hallå på er!
Idag är det söndag och idag är det Fars dag! Jag och storebror ska åka och hälsa på pappa och lämna ett kort samt lite choklad. Hehe, han älskar choklad så hoppas han blir glad.

Jag har inte träffat pappa på någon månad nu så det ska bli trevligt att träffa han igen. Han ringde igår och pratade massa, vilket var super kul! Han bor bara 3 mil ifrån mig men ändå hälsar jag aldrig på han. Eller jo visst ibland men inte lika ofta som förut.

Jaja,nog om det. Ikväll kommer baby hem :) ohh i miss him :D Vi ska väl ha liten myskväll med film och sånt.Underbart! Jag ska även träffa K idag också, fyfan vad härlig va.

mohaha en gammal men riktigt söt bild! Visst är vi lika??

jag.kan.inte.sova

Jag kan inte sova... Jag är inte ett dugg trött! Gah blir galen.
Orkar liksom inte sitta här ensam heller. Därför måste jag somna men det kommer inte gå.

Stänger av datorn..


favorit i repris. Men med denna bild säger jag godnatt, tänkte stänga av datorn nu och snacka lite med baby i tele. Sov så gott för det jag ska göra senare :D♥

Dagens låt

 

Blir en sen dagens låt ;) Men iallafall..

akon ft bleu davinci- I Am Real♥

God kväll

God kväll på er sötnosar!
Jag ligger i sängen och kollar på tv, tjejligan faktiskt som går på TV4film. Sett den många gånger men den är ju bra!
Tidigare idag träffade jag K som vanligt haha, nej men om jag ska vara ärlig så har jag umgåtts med han mycket på sistonde, men han är en söt grabb det där.

Imorgon kommer baby hem, och jag har saknat han så! :D Ska bli mysigt att träffa honom, få pussa och krama han hehe ;) Inte för att han var borta länge men ändåå.

Som jag skrev förut, har jag fortfarande ont i kroppen. Igår fick t.om K bära mig när vi skulle ner för några trappor, haha kände mig som en gammal kärring som inte orkar gå typ. Ush för det. Och så kan mina ben typ vika sig och jag ramlar nästan, blä vill att det ska gå bort! Snälla!


Sexiii



Oh yeah vad sexig jag är.
Nu har jag iallafall orkat fixa mig osv, ska ut strax och träffa K tror jag minsann.
Han ska åka iväg men innan ska vi nog ses en stund.  Juste, igår var jag också med han och några till.
Myspys på det liksom! Trevligt hade vi.

Ska byta kläder nu men vi hörs, puss.

Förövrigt ser det ut som jag blivit hårt rövknullad när jag går, så ont har jag!
Har dock inte blivit det utan jaa, jag har som sagt ont överallt!

Vafan har hänt!?

Alltså vafan har hänt med mig!? Jag har haft ont i kroppen vääldigt länge nu och jag fattar inte varför.
Det känns som träningsvärk fast 1000gånger värre. Och dessutom har jag inte tränat eller gjort något ansträngade eller något liknande. Och när jag andas sticker det till vid revbenen typ? Micke tycker jag ska besöka en doktor och kolla mig om det är något allvarligt.. Men jag vet inte, behövs det verkligen? Fast iof så vore det smart, jag förlorar ju inget på det om man säger så.

Jag vill bara att smärtan ska försvinna, så jag kan vara mig själv igen :D Nu ligger jag fortfarande i sängen pga att jag inte orkar gå upp, mina ben vägrar sammarbeta med mig. Klockan är redan halv två liksom!

Nää Sanna, nu MÅSTE jag gå upp. Ska träffa Kari snart. Puss.

Ny hårfärg och nya skor

Hallå hallå! Har inte skrivit på hela dagen idag men det är för att jag har varit i skolan och sedan på stan.
Har liksom inte haft tid för att sitta vid datorn.

Ja iallafall, jag har köpt nya skor idag, stövlar med klack :) Och sen har jag även färgat håret svart, haha för att matcha löshåret lite bättre. Vill ju inte se ut som Paow med hennes löshår, hell no!

Jag ska ut snart och träffa K , sen ska jag till min baby och mysa. Haha =)

Dom ser faktiskt snyggare ut i verkligheten, ska ta kort på dom nångång :D

Ugly Betty


Ni missar väl inte Ugly Betty på femman just nu?
Jag missar iallafall inte♥

Dagens låt


Mila J - Tell me where i'd be

Tell me where Id be if I didnt have you
if I didnt have shoulder to lean onto
Tell me where Id be without you here with me
Oo cant you see♥

Jag har ont i huvudet


Aj aj aj! Jag har fått en riktig huvudvärk! Har dock inte tagit nån alvedon eller nåt liknande men det får bli att ta det strax. Ska även lägga mig och vila en stund tills baby är klar, då ska jag alltså gå upp till honom.
Jag hatar verkligen huvudvärk,det är något av det värsta som finns, enligt mig!!  Men jag hoppas det går över snart, så kanske vi hörs senare! :)

Det får bli imorgon istället



Jag orkar faktiskt inte åka nånstans idag
.. Jag har fortfarande inte sminkat mig eller nånting så det blir inget idag. Imorgon efter skolan ska jag gå på stan istället och kolla på skor bland annat.

Ush.. Har haft ont i nacken ett bra tag nu också, måste bero på att jag ibland ligger i sängen när jag använder datorn vilket gör att jag viker(?) nacken på nåt konstigt sätt.. Micke ska få massera mig idag igen och se om det blir bättre :) Hehe han tycker sånt är jobbigt men vafan, jag har ju ont!? ;)

Bildregn


Fredrik skickade lite gamla bilder på mig häromdagen på MSN, haha vissa hade jag redan på datorn men vissa inte. Lite roligt sådär att få se gamla bilder igen. Fredrik är en gammal kompis som är riktigt rolig ; ) Haha!

Jag har säkert laddat upp några av dom här bilderna förut men det bryr jag mig inte om just nu, utan här har ni lite bilder och se på! PUSS♥

11 år och nybliven mamma!



Gick in på aftonbladet och fick syn på det här. Jävlar säger jag bara!
Kordeza som hon heter är bara 11år och har redan gift sen och även fått barn.
Om någon som var 18år skulle bli mamma här skulle folk reagera konstigt. För ung tycker folk. Men i Bulgarien är det vanligt att 13åringar gifter sig och skaffar barn. Helt sjukt! Man är ju fortfarande barnet själv liksom.

Läs artikeln här .

Jag kräktes..!

Hallå!
Inatt vaknade jag av att jag mådde jätte dåligt. Micke vaknade också så bad honom hämta papperskorgen ifall jag skulle spy. Jag somnade om och en stund senare vaknade jag och kastade mig över papperskorgen och kräktes... Riktigt äckligt!!

Och tur för Micke att han hade lagt sig i soffan innan, pga att det var så varmt :P Han hade väl mått illa om han låg bredvid mig hehe. Nej ush det var riktigt vidrigt men efter det mådde jag bra igen! Och sen sov jag som en liten prinsessa! :)

Fattar inte varför jag gjorde det men ibland när jag är riktigt hungrig, så hungrig att jag inte ens kan äta så kan magen säga ifrån och då spyr jag typ. Låter hel knäppt men det har hänt förut. Men som tur är mår jag jätte bra nu!


Brandy & Monica- The boy is mine

Titta vad jag hitta! :P


En snygg bild på mig när jag var hos frissan senast, då skulle jag färga bort utväxten och klippa topparna..
Men som sagt är den några veckor gammal, jag är ju brunett nu ;)

NU: Micke ska massera mig...! Har ont lite överallt så det ska bli skönt med lite massage *hehe*

Dagens låt


Mya- Case of the Ex

Det har får bli dagens låt. Mya är så snygg och grymt bra!

En trött sanna

Hej! Idag är jag så himla trött! Jag sov väl dåligt inatt skulle jag tro. Är också helt slut i kroppen efter allt springades idag. Sprang från skolan till tåget som en idiot, sen hämtade jag lillebror från dagis och då halv sprang jag typ haha nej men gick jäävligt fort iaf osv.. Känner mig typ helt seg! Ont i bena har jag också.. Ååh vad man ska klaga alltså!

Jaja. Är iallafall hos baby nu och ligger i sängen. Han spelar typ osv, snart tänkte jag lägga mig! Jag vet att klockan är lite men jag måste få sova ut, dock är jag ledig imorgon men ändå. Hehe :)

Puss på er så hörs vi! :)

Langar upp en gammal bild, har brist på nya..

Måndag

God morgon! Vaknade precis och ska dra mig hemåt alldeles strax. Jag börjar kl 2 idag men enligt schemat på internet stod det att vi hade lektion kl 9 också, men det visste varken jag eller Sofia så det sket sig.

Vi har liksom inviduella val och jag har bara en lektion då och vi brukar alltid börja 2 på måndagarna sååå hur kunde jag veta? ;) Haha. Jaja ska hem och duscha en snabbis sen börja fixa mig. Vi hörs! :)

RSS 2.0