grilla,öl,mysa

Godkväll!
Vi ,jag,baby och hans granne Kalle, har precis ätit grillad hamburgare som var supergod! Och nu sitter vi i vardagsrummet och glor på tv. Och såklart dricker vi ju lite öl också ;) haha. Ska ringa Jonna snart och kolla hur dem har det. Hahaha killarna som hon skulle träffa kom ju men hon var typ inte social med dem först haha får se om dem har trevligt iaf och att dem vågar prata! :D

Åh vill lägga in massa bilder
men har inga! Plus att jag inte har lust att ta nu heller, men ni ska iaf få se kläderna jag köpte men vi får nog ta det imorgon. Hoppas ni också ha det trevligt,vad ni än gör :-)

Tror jag uppdaterar igen senare innan vi lägger oss, ha de så bra! Puss

hemma hos bruttan

Hej! Har inte kunnat uppdatera men nu gör jag det ;-) Jag sitter hos Jonna nu och vi håller på och fixar oss, sen ska vi väl dra ner till centralen och träffa lite folk. Sen senare ska två killar komma som Jonna har snackat med på internet haha! Så vi ska träffa dem också sen och sånt. Myspys!

Kl 18:00 nångång kommer baby och hämtar mig härifrån,så ska vi hem och chilldricka typ på uteplatsen, det tycker jag låter helt underbart. Så vi ska köpa lite öl och ha de trevligt :)

Igår shoppade jag lite kläder: två linnen, en t-shirt och ett par tight. Bild kommer sen när jag kommer hem♥

puh, svettas som en gris

Nu har jag städat Mickes rum i flera timmar känns det som, bytt sängkläder+bäddat, dammsugit, kastat massa skräp, plockat all pant i påsar, plockat undan kläder och saker, och det tog tid eftersom hans rum var inte så jävla städat innan. Puh, ska nog ta en dusch här innan jag drar hem hehe, fan vad jag älskar att vara här, så mysigt typ.

Idag ska jag nog in till stan och shoppa kläder, behöver mer parylinnen osv, så får se om jag hittar något fint :) Skulle egentligen göra det imorgon med micke efter han slutar jobbet men då kommer det bli ganska sent sen eftersom vi ska parta på kvällen. Så lika bra att göra det nu, och försöker få tag på Jonna men hon sover nog, och sen har jag ringt Jossan också. Men fan vad dem två ska sova hela tiden..

Torsdag

Hallå på er!
Vaknade för nån timma sen och har legat här i sängen och läst lite bloggar, har ju min laptop med mig hit till baby hehe, underbart! Idag är det torsdag och en dag kvar till helg! Sköönt, eller nu har jag ju ledigt iaf men älsklingen jobbar ju annars så det ska bli härligt. Vad vi ska göra är oklart, eller vi ska ju parta men vart vet vi inte än. Antingen i Eskilstuna eller i Järna, men oavsett vart vi åker kommer det ju bli hur roligt som helst, eftersom det är ju ändå med samma pers som vi kommer umgås med ;p

Måste skicka iväg ett sms till M♥ snart och påminna han att fixa semester, han har ju inte gjort det än!
Nä men fy vad min mage kurrar ihjäl, ska ner och fixa lite frulle alldeles strax. Vi hörs sötnosar!


Hos baby

Det gick jätte bra att köra, 5de gången nu tror jag? Och jag trodde det skulle vara svårt att köra bil, hehe men jag hade visst lite fel, som tur är :)

Nu sitter jag iaf i baby's vardagsrum och väntar på honom. Han är påväg hem från en polare men jag valde att gå upp hit innan han och vänta hehe, så mycket skönare att vara här än hemma. Plus att hans föräldrar åkt iväg så : )
Men snart dax för han att flytta hemifrån tycker jag hehe, nejdå men vore ju skönt det också. Jag längtar tills jag gör det! Slappt och helt underbart liksom.

Jaja nog om det. Han har iaf precis kommit hem och vi ska nog duscha tror jag, det behövs verkligen känner jag. Så jäkla varmt ute så man dör typ haha. Sen kanske vi ska se film eller något, puss.


ÖVNINGSKÖRA

Ja nu ska jag ut och övningsköra, fyfan vad jag älskar att köra bil. Så himla roligt och så himla enkelt :D
Ciaaoooo


Nya brallor




glass i stora lass


Nu är jag hemma igen.
Vi gick runt i Trosa och kollade runt och det var hur mycket folk som helst där! Men iaf.. Vi köpte lite glass och på bilden är mammas och min. Fy vad enorma dem var! Det hade räckt med en liten eftersom man fick ju slänga halva pga. mätthet!!

Jag köpte en par jeans också, fanns faktist mycket affärer men vissa var lite tantiga men sen hittade vi en schysst affär där jag köpte brallorna för lite över 500 lappen. Ni får se bild sen :)

Nu drar vi till Trosa

Strax ska vi till Trosa och kolla runt där, typ hela familjen drar.
Ska bli mysigt haha, äta glass också ;-) Känns som hundra år sen jag åt glass så det ska bli gott.

Jag bloggar när vi kommer hem igen, pusss!

Nackdelen med att vakna "tidigt"

Jag har varit vaken nu ett par timmar och nackdelen med det är att många bloggare inte har uppdaterat idag, som förmodligen fortfarande sover. Och då är det väl gaanska tråkigt, ,men visst det är också många där ute som också går upp tidigt och bloggar, sånna bloggar älskar jag medtanke på att jag aldrig vaknar såhär sent liksom .. :P

Om man kollar Kenza, paow, dessie, kissie mm som jag läser. Dem har inte uppdaterat idag! Det är synd eftersom det är dem jag mest följer om man säger så! :P

plus i kassan

plusikassan.se
klicka på bilden
Jag är medlem på Plusikassan.se och där kan man tjäna pengar på allt man gör på internet, alltså t.ex. om du köper något så får du penger därifrån. Bra va?

Hiss eller diss?


"Höstens absoluta "måste" är over-knee strumpor"

Hiss eller diss?
själv tycker jag både hiss och diss faktist. Visst kan det vara snyggt på vissa men jag skulle absolut inte sätta på mig nåt sånt haha :p

God morgon

God morgon på er! Inatt sov jag ite bättre om man jämför med igår, fast i min dröm så fick jag lite stryk men eftersom jag var så stark så slogs jag tillbaka, heheh. Knäppt, brukar inte drömma sånna drömmar, men men.

Nu ligger jag i babys säng och lyssnar på musik, hans föräldrar åkte precis iväg. Dem ska bila runt om i Sverige, eller ja  dem ska iaf besöka minst 4 ställen och är borta i en vecka. Åh vill oxå åka iväg sådär, vore ju jätte skönt.
Men om baby tar semenster innan jag börjar skolan ska vi nog åka iväg, bara komma bort en stund och bara slappa.

Snart är ju lovet slut, bara drygt 3 veckor kvar! Blää, och så är det höst snart oxå. Gud vad sommaren bara har blåst iväg.


the hottie and the nottie


grymt bra film, har ni sett den?

show me how to love


en riktigt underbar låt med Atozzio.

If you show me how to love you girl promise I would be the one Cause I learned how to love,
If you show me how to hold you girl promise I will be the one Cause I learned how to love...

kort eller långt hår?






Jag själv tycker att den sista bilden ser lite bättre ut, med ljus och allt. Men jaa, jag vill ha långt så jag kanske ska sy in löshår på någon salong när jag får min lön , vad tycker ni?
Man kan göra med saker med långt hår, fixa snygga frisyrer och så :)

Tack Milly

Hej ! hur mår ni?

Jag mår bara bra, är lite seg sådär men annars är allt suveränt. Till frulle blev det en äggmacka med kaviar och ett glas citronvatten. Hur gott som helst!  Till lunch tänkte jag fixa ihop någon sallad med couscous och grönsaker, mmhm.

Milly har gratis stilmallar som man får ta, gå gärna in där och kolla, hur fina som helst!
Jag tog denna men gjorde om den lite, men det jag gjorde var bara att ta bort headern och ändra storlek typ.


kisses

Tisdag

Godmorgon! Här sitter en trött Sanna som precis kommit upp ur sängen..
Jag kan nog inte ha sovit så himla bra inatt, eftersom jag annars inte brukar vakna såhär sent, menmen..
Lite sovmorgon måste man väl ta nångång ;)

Idag ska jag inte jobba, skönt det hehe. Men nångång i veckan skulle jag vilja göra det men får se om dem ringer och behöver hjälp :) Idag vet jag inte vad jag ska göra, känns som en seg dag.. Men jag lovar att uppdatera mycket idag ;)
Åh, föresten.. Hoppas jag får övningsköra idag! Har ju inte gjort det på en vecka typ så dags att göra det liksom.

Jag ska kila hem nu och äta frulle, sen hörs vi nog!

Snart ska jag ..


Snart ska jag vara med denna underbara man, alltså MIN man ;)♥
Vad vi ska göra är ännu oklart, men det blir säkert som det vanliga: vara hemma och glo film. Men det är ju trevligt det också, medtanke på att varken han eller jag orkar vara ute och göra något, men annars är det jätte mysigt att gå långa promenade men ikväll orkar vi inte det.

Nu ska jag dricka lite citronvatten, och sen grönt te MUMS!

NI GLÖMMER VÄL INTE?

Ni glömmer väl inte att rösta på mig här ? Jag är nr.8 så röstaröstarösta ! :-)

Nu har jag fått väldigt många besökare! Så himla roligt att ni läser min blogg och hoppas ni tycker om den, annars får ni säga vad ni mer vill läsa om :) Och jag blir glad varje gång jag kollar min statistik, höjs hela tiden! Tack mina babes, ni får mig att fortsätta blogga! ;)

3D-film

Hallo hej! Det gick jätte bra på jobbet idag, inte lika stressigt som förra veckan.. Och idag var det mindre barn på dagiset också, vilken är väldigt skönt hehe ;) Men iaf.. När jag kom hem hade mamma hyrt en 3D-film, Resan till jordens medelpunkt hette den. Den var super bra tycker jag hehe men liite läskigt med 3D ibland haha!


jobb igen :D

Hallå! Idag väcktes jag av att min gamla handledare, som jag hade när jag sommarjobbade, ringde och frågade om jag ville komma tillbaka och komma extra, eftersom mina tre veckor där redan var över tackade jag ja :D Klart att det är liite jobbigt men vad gör man inte för lite mer pengar ;) 11-17:00 jobbar jag idag. Så vi hörs ikväll, så därför kan jag inte uppdatera något under dagen men kom tillbaka ikväll :D

veckans blogg

Nu är jag med och tävlar om att bli veckans blogg hos den här tjejen .
Rösta gärna på mig sötnosar! Gör ni det så blir jag jätte glad, på lördag avslutas det så skynda er ;) puss på er!♥

Rösta på nr. 8 :)

piece of me



remixad

Förlåt för en otroligt dålig blogg idag

Förlåt för en otroligt dålig blogg idag! Det har inte alls varit roligt att läsa den idag, sorry. Men imorgon blire roligare, jag lovar! Ska försöka ta lite snygga bilder oxå som jag kan lägga upp. Har ju inte liksom orkat fixa mig när jag bara vart hemma så det har inte blitt några bilder. Puss♥



Fan vad citron är bra!



12 sätt att använda citron


1.Akne. Koka upp 1 l vatten, koka häftigt, låt svalna till 40 grader. Tillsätt 2 msk honung och saften från en citron. Tvätta hyn morgon och kväll.

2.Baksmälla. Blanda saften av 4 citroner, 4 msk citronvinäger och 1 knivsudd salt med 0,5 l vatten. Drick före frukost på fastande mage. Testa också saft av 1 citron i en kopp svart kaffe.

3.Dålig andedräkt. Skölj dagligen munnen med saft från 1 citron i ett glas vatten. Avsluta varje måltid med att tugga på en citronskiva.

4.Celluliter. Massera 2 ggr per dag in några droppar citronolja utblandade i en matsked jojobaolja i huden. Komplettera med te av 100 g brännässla, 50 g maskrosrot och 50 g älggräs. Blanda 3 tsk av blandningen med sjudande vatten, låt dra , häll i saften av en citron. Drick 2 koppar om dagen i 6 veckor.

5. Eksem. Gnid in ren citronsaft eller lägg på ett linne-omslag dränkt i 8 droppar citronolja, 1 msk flytande honung, 25 cl ljummet vatten. Applicera 20 minuter 2-3 ggr/dagen.

6.Vanprydande, förstorade blodkärl. Massera in några droppar citronolja blandade med jojoba-, mandel-, eller avokadoolja. Eller ta ett kärlförnyande bad: 34-gradigt badvatten tillsätts med 8 droppar citronolja, 4 droppar cypressolja, 1 msk flytande honung eller grädde.

7.Huvudvärk. Blanda saften från 1 citron med en kopp kaffe.

8.Magbesvär. Drick till varje måltid saften av en citron i ett glas vatten. Citronsyran stimulerar produktionen av magsaft och magmusklernas arbete.

9.Munsår. Blanda saften av en citron i ett glas vatten och skölj munnen 3 gånger om dagen. Svider lite i början.

10.Näsblod och småsår. Badda det blödande området med en tops dränkt i citronsaft. Verkar desinficerande och kärlsammandragande. Vid näsblod, knip också om näsan eller sätt bomull i näsborrarna.

11.Halsont. Blanda 25 cl vatten med saften från en citron och 1 tsk salt. Gurgla en minut 3ggr/dag. Prova också att göra egna halstabletter: gnugga en sockerbit mot skalet av en obesprutad citron. Fruktens eteriska olja sugs upp i sockerbiten. Ta några per dag, låt dem smälta i munnen.

12.Solsveda. Tvätta dig med kallt citronvatten: saften av tre citroner blandas med 0,5 l vatten. Lägg därefter gärna på följande inpackning: 1 msk citronsaft blandas med 2 msk flytande honung och 250 g kvark. Lägg på solsvedan, skölj bort med vatten efter en kvart.

Men kan tänka mig att det svider rejält om man har citron på munsår eller solsveda, ajj!

HISS ELLER DISS ?


utsvängda jeans, hiss eller diss ?

Jag själv tycker det är en stor diss!

Kalaset är slut

Jaa.. Nu har typ alla dragit hem, det blev massa presenter och godsaker såsom tårta,bullar,kakor :)
Han fick ju en pruttkudde av mig och baby, och fyyy så han vart glad. Han skrattar så mycket när han sätter sig på den och det låter haha! Så det var en bra sak att ge!

Idag vet jag inte alls vad som händer, baby gick precis hem för att hjälpa till sin pappa att bygga lite. Dem håller på med en ny altan men snart är den klar  =) . Men senare skulle det vara gott att ta några öl faktist, är så enormt sugen på det! Inte druckit öl på länge känns det som, en vecka är ju ändå lång tid haha ;)  Så det blir nog att dricka lite hemma, kanske framför någon film eller kolla om det går något bra på tv ?


ser det inte lite gott ut ?



Lite fler frågor :)

1. vad gör du om 10 år?
Förmodligen är jag målarmästare *hahaha* och lever lyckligt med barn och man.

2. hur ofta tänker du på sex?
Hmm, så ofta som möjligt haha nej men flera ggr om dagen iaf ;)

3. bästa film enligt dig 2009?
Alltså den frågan är faktist svår, men kanske ice age 3 :D

4. sjunger du i dushen?
Oftast. =)

5. har alltid varit blond?
Jag är född blond men har färgat brunt oxå, men det passade jag inte i så färgade tillbaka :P

6. favorit färg och varför?
ROSA! för att det är världens finaste färg haha :D

 7. trivs du där du bor?

Jodå, bor typ på "landet" eller vad man ska säga, men visst vore det skönt ibland att bo inne i stan.

svarar på frågorna

Hur gammal är du? =)
Jag fyller 17 i augusti :)

Favoritdjur?
Hund och katt ligger högst upp i listan

 Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Köpa en schysst bil, och sen typ .. åka utomlands kanske? :D

Drömresemål?
Att åka till spanien med min baby skulle vara så otroligt underbart!

Bästa film du sett?
MAMMA MIA! Den är så otroligt bra och man blir så glad av den :)

Favoritlåt just nu?
Måste nog vara pcd- Jai ho.

Vad skulle du ta med dig till en öde ö? :)
Mat, BÅT, pojkvän, kläder .. ? :P

Vad skulle du välja mellan att kunna läsa tankar eller att vara osynlig? :)
Hmm,den var svår.. Men att kunna läsa tankar har jag alltid velat ;)

Hur kommer det sig att du bloggar?

Först ville jag bara prova på eftersom mina vänner gjorde det, och sen insåg jag att det var kul :D

Det bästa med att blogga?
Man får skriva av sig, plus att man kan sen se tillbaka på fina minnen och så :)

Vad tycker du man ska göra för att få många att läsa och gilla sin blogg?
Uppdatera mycket och kommentera mycket på andra bloggar.

 vad fick dig att börja blogga ?
Måste nog vara för att alla andra gjorde det :p

har du något husdjur?
Jaa, två katter men har även en hund hos pappa.

Går det att köpa dej? :D
Hahah nej absolut inte.

GRATTIS BROR!


Idag fyller min lillebror hela 4 år! Grattis gubben, och hoppas och tror du får en riktigt bra födelsedag! :)
Han har redan öppnat några presenter haha och han har blitt jätte gla' , och klockan 14:00 kommer alla gäster för att gratta honom, =)

Och föresten, tack så hemsk mycket för att frågor ni har ställt! :D Jag svarar dem efter frullen, ni är bäst :D♥

FRÅGESTUND


Nu under kvällen/natten får ni gärna ställa vilka frågor ni vill♥  jag själv tycker det är jätte roligt att få svara på era frågor, så fråga på nu! Om jag har fått tillräckligt med frågor imorgon så svarar jag då!

En gammal goding

Nu har jag kommit ut ut duschen, och fy satan vad härligt det var! skrubbade och rakade mig, och tvättade mig med en underbart god duschgel. Så nu doftar jag gott och är len som sammet. Har också smort in mig med body lotion. Mmhm säger jag bara, känns så j*kla skönt ;)

Strax ska jag sätta på någon film, en gammal goding får det bli. Har inte så jätte nya filmer plus att man har sett alla typ hundra ggr, men det gör inget! Jag älskar att kolla på en film flera ggr.

Denna kanske det får bli ?

jag tänkte hoppa in i duschen och ..

jag tänkte hoppa in i duschen och raka benen, plus lite andra ställen.
Jag köpte nämligen nya engångsrakhyvlar idag, behövdes verkligen!! Köpte också tidningen VeckoRevyn , så ska sitta och läsa lite i den ikväll och göra lite korsord haha :P Jag tycker faktist tidningen bara blir sämre och sämre, varför vet jag inte men jag tycker bara så. Jaja, nu mååste jag verkligen duscha, kolla bara in mitt hår!!!



Micke is sleeping


Varför? Micke ska iväg närsom och istället för att umgås med mig och vara lite mysig så ligger han & sover.. Men äsh han verkar väl vara lite trött..

Här sitter iaf jag och kollar på repriset på The cougar , har redan sett det här avsnittet men ääändå, finns inget bättre på tv just nu. Eller jo, nickelodeon förståss men det orkar jag inte kolla på nu hehe.

Aja, vart törstig så ska hämta lite vatten nu. Vi hörs babes

Hittils ...

Hittils har jag 20besökare och klockan är 13:00 , vad glad jag blir! Hoppas jag får massor med mer besökare till kvällen, då blir jag happy! ♥ Medtanke på att jag annars brukar ha 20-40 under en hel dag så.. hehe.



5 saker ni inte visste om mig



♥ Mitt längsta förhållande är den jag har nu med Micke, snart 19 månader.
♥ Jag älskar att spela cs.
♥ Jag är lättretlig.
♥ Jag hatar att le på bild.
♥ Jag är äcklig som biter på naglarna.

Topshop.com


Heta skor från Topshop , kanske ska gå förbi där någongång och köpa hem mig ett par.
Behöver fylla på med skor känner jag.. Eller ja, det behöver man väl alltid? Hur många skor man än har.. ;)

Lördag morgon

Godmorgon! Klockan är nu drygt 9 och jag ska strax kila hemåt. Är ju hos baby nu, utan honom!
Han väckte mig imorse vid 6:30 tiden för att åka iväg, han ska liksom åka bana med motorcykeln sååå.. Och han och hans kompisar skulle mötas klockan 7 :o  Tur att jag inte behövde gå upp iaf ;)

Idag ska vi bara städa och städa hemma, lillebror fyller år imorgon så det blir lite kalas. Och har man kalas måste det ju vara rent överallt ;D Idag sover baby borta så det blir en mysig filmkväll för min del, orkar ju inte åka iväg någonstans eftersom det är mycket att göra tills imorn plus att jag måste orka gå upp tidigt imorn oxå ;)

Kolla på någon extrem tjejfilm kanske, sånna som han verkligen hatar, ska jag nog göra!
Puss


en osminkad jag ; )

NATTI


Nu ligger vi i sängen och glor på tv, eller tjaa.. Ser ut som baby har somnat?  Nejdå han är vaken hehe, efter jag har väckt han iaf! :D

Skotrend.se


Hittade dessa heta skor när jag kollade runt lite, dem skulle jag vilja klicka hem nu på en gång men icke.
Kostar bara 500:- . Dem har massor med snygga skor på hemsidan, massor med skor jag skulle vilja ha!

Lite nytt behöver man ju alltid i garderoben



Lite nytt i garderoben behöver man ju alltid, och det här skulle jag inte tacka nej till. Fast nattlinnet var dock lite långt men den var fint ändå. Har trosorna fast dem har blitt missfärgade i tvätten så nu är dem typ grå-rosa hahah inte alls snyggt.
Allt var från H&M.

Ser inte det härligt ut ?


Jag älskar denna bild, därför låter jag er få se den. Den ser så himla mysig ut på något sätt, kanske för att solen speglar sig i vattnet kanske? Syskonkärlek dessutom ;) ❤

Aly and AJ


I am movin through the crowd
Tryin' to find myself
Feel like a guitar that's never played
Will someone strum away

Hahaha ops


Haha ojdå, det var ju egentligen meningen att det skulle vara så men tack för tipset hörru, haha!
Nu syftar vi på ett inlägg som heter "Lipa f*rfan" , men nu har jag faktist ändrat det.. Synd att du inte gav din bloggadress, fast du kanske inte har någon? Jaja, bra att du sa något iaf ;-)

outfit


Ja.. ingen vacker bild direkt men blir lite svårt att ta bild själv med camen.. Iaf när den inte har timer eller vad det heter och när ingen annan är hemma, haha nåja ni får nöja er med denna.

Kjol från Vero Moda använd en gång fast köpt 1år sedan ;)
T-sirt från H&M

JAAA !

Äntligen fick jag mammas bärbara! Jag har ju bara fått låna den då och då men nu är den min, FAN VAD HÄRLIGT!
Hon har köpt en såndär liten bärbar ni vet? Hon tyckte att det var skönare att släpa den till högskolan sen ist för den hära, men jag är verkligen glad! Plus har hon köpt en väska till min dator så jag kan ta med den om jag ska iväg. Tack mamma! :)

Annars då.. Sista dagen på dagiset idag, verkligen tråkigt.. Men jag hoppas jag kommer få jobba där någon gång igen,kanske på loven och så? Annars är det väl ganska skönt också, dem e ju lite jobbiga allt ;)

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra, bara vara hemma tror jag? Men först ska jag umgås lite med baby innan han åker iväg över helgen, han kommer väl hit en liten stund bara :) Jaja, jag ska fixa lite mer med datorn så hörs vi sen!

God morgon på er

Hej! Jag är supertrött men hellre det än att komma försent till jobbet, :p Men idag är det den sista dagen där, det är både skönt och tråkigt ... Man måste ju ha väldigt mycket tålamod när man jobbar med barn och ibland har jag inte det, hehe men visst är dem så söta och när man väl orkar så är det underbart att leka med dem :).

Menmen.. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen börja fixa mig lite fort :p Måste ju hinna äta frulle oxå.
Vi hörs senare! Puss.

Natti natti♥

Nu går vi och lägger oss(läs:jag) i sängen, baby ligger redan och snarkar för fullt hör jag. Men äsh ska hoppa på honom tills han vaknar igen, hehe gud vad elak jag är! ;-)  Nej men vadå, det är väl ganska mysigt att hålla om varann lite innan man somnar, eller vad säger ni? :p

Vi hörs imorgon sötisar, ta hand om er ♥

Barely Legal


Vi har köpt lite godis och chips, och ska strax se filmen Barely Legal. Jag har sett den förut men eftersom den är så bra plus att baby inte sett den så ser vi den ikväll :)  Men först ska vi kolla klart på Simpsons innan vi sätter igång den.
Ha en bra kväll hörni, och ta hand om er sötisar.

love u♥


Nu sitter jag i väntan på min baby, vi hade egentligen behövt åka ner till stan och köpa något till min bror, men klockan är mycket så.. Och imorgon åker M iväg, då får jag väl åka själv och handla något. Bror fyller 4år på söndag, jag måste ju köpa någonting♥

lipa förf*n


Kat Deluna


Slänger upp en låt med Kat Deluna , ♥

Ny blogg,


Idag gjorde mig en ny blogg,varför vet jag inte men det bara vart så helt enkelt ;-)

Nu sitter jag och lillebror här framför tvn och äter kycklingsallad, vääldans gott!
Senare ska jag nog dra och bada lite i sjön med min baby, skulle vara så himla härligt faktist. Jag har svettats ihjäl idag, jag jobbar liksom på dagis så det blir lätt att man blir lite varm när man leker med dem, haha. Men imorgon är sista dagen där, tråkigt =(


Puss

RSS 2.0