God morgon!

Godmorgon! Nu sitter jag påklädd hos Jossan och ska strax kila till bussen. Klockan är bara 6 men eftersom jag praktiserar så.. Jag brukar vanligtvis få skjuts av han jag jobbar men eftersom han ändå åker förbi mig men inatt sov jag hos Jossan ;-)  Jaja kan inte skriva mer, bussen går fem över halv. Puss.

Partey


Nu bär det av mot Järna. Jag och Micke ska till hans kompis+ tjej. Trevligt trevligt! puss

Fräsha upp sig lite

Hallå! :)
Igår sov jag hos käraste Vendela och vi gjorde ansiktsmask och använde massa bra produkter i ansiktet osv.. Trevligt med andra ord, och så kollade vi på film :)

Jaja. Nu har jag precis kommit hem från skolan och ska hoppa in i duschen och raka mig (som om ni vill veta) och sen smörja in mig med B.U.S. Imorgon fyller Angelica 18år, (GRATTIS!) så vi ska typ äta lite osv så man måste väl ändå vara lite fin.. ;)  Haha jaja. Uppdaterar förmodligen efter duschen! Pussen.


Baby och jag


Söta va ;) Jag och baby på nyår innan vi åkte iväg<3

Dagens

Dagens humör: Trött
Dagens borde: Städa
Dagens frisyr: Uppsatt i toffs
Dagens klädsel: Jeans o tjocktröja
Dagens planer: Mysa med Micke och sova
Dagens vill ha: Massage(!!!!!!)
Dagens längtan: Helg
Dagens fundering: ?
Dagens beroende: Cigg? HAHA
Dagens tråkigaste: Dåligt väder kanske
Dagens roligaste: Umgås med Jonna
Dagens godis: nothing
Dagens saknad: Hmm..

Här ligger jag i sängen och kollar på American Pie- Band camp och har världens träningsvärk i hela kroppen- bröst,rumpa, rygg o ben :(.. Har faktiskt varit rätt duktig när det gäller träningen, oavsett om jag inte orkat har jag åkt dit och kämpat ;) Vem vill inte se bra ut på stranden? 

Jaja, snart kommer Micke och då blir det att försöka sova, igår sov jag hos Jonna och eftersom jag var ledig idag så stannade jag kvar hemma hos henne och sov medan hon var i skolan, sen när hon kom hem sov vi till 5 typ :o så kommer bli svårt att gå upp tidigt imorgon men får se till att jag somnar tidigt ikväll!

Dataspel


Haha nu ska jag spela lite Harry potter spel. Har inget för mig när jag väntar på Micke så varför inte ;) Mohaha, hittade spelet när jag städade i rummet, blir perfekt! Hejdå.

Friskis och svettis

Igår köpte jag gymkort på friskis o svettis och tränade för första gången där, jag trodde det var betydligt mindre än vad det var och det var faktiskt roligt o börja träna igen  ;) Ikväll ska jag dit igen och träna rumpan av mig!

Har enormt med träningsvärk vilket inte är såå skönt menmen.. Vad gör man inte haha!


Idag vaknade jag ungefär vid 12-tiden , och det är det tidigaste jag har gått upp på hela lovet typ. Hur fan ska jag orka gå upp klockan 7 när skolan börjar?? Kommer vara död kan jag lova :P Jaja, nu ska jag tvätta lite kläder o sånt. Bye.


2 hela år

Idag är det den 6de januari vilket betyder att jag och älskling har varit tillsammans i 2 år.
Gud vad tiden går fort alltså, jag är ju fortfarande nykär haha ;) Love u baby<3


Lite bilder

Lite bilder från när jag var med Jonna<3





Haha snyggt Jonna!

Drar iväg till Jonna

Om en timma går tåget till Jonna. Ska sova där inatt och förmodligen imorgon natt också. Vad vi ska göra är oklart men det blir att umgås och säkert kolla på lite film ;)

För tillfället sitter jag hos Micke och tar det lugnt typ. Han är ute i garaget men jag ska ner till honom strax för att sen gå hem till mig. Måste fixa mig lite fort då jag bara har en timme på mig. Jaja, lär inte uppdatera när jag är hos Jonna men vi hörs nångång.Puss!

Lite bilder från igår


Min nyårs kyss ;-) Haha och Micke ser cp ut :D<3


Ronja, Chris och min baby Micke♥


Fick absolut ingen bra bild på raketerna men den här får duga..

Har tyvärr inga mer bra bilder,
dock fotades det en hel del med andras kameror men bilderna har jag inte. Så ni får nöja er med dom här tre haha! Det vart en lyckad kväll, förutom lite bråk och sånt senare på natten när alla skulle hem, men annars så :) Drack väldigt mycket men otroligt nog kände jag mig inte berusad haha! ;) En lyckad sista kväll på året om man säger så.

2010-01-01

Hoppas ni hade en bra kväll igår, det hade jag verkligen! :) Och man får hoppas att år 2010 blir bra, hehe för mig blir det att ta tag i träningen så att man får en snygg bikinikropp till sommaren haha härligt! ;)

Jaja. Tog lite bilder igår men eftersom sladden är hemma så kan jag inte föra över dom till datorn så det får bli imorgon. Och nu är Micke påväg o köpa pizza, så ska vi sitta o kolla på Yes man medan vi äter. Vi har inte sett filmen förr men den sägs vara bra. Har ni sett den?


RSS 2.0