brunett va


Färgade håret en gång till idag, det vart bra och jag är super nöjd! :)
Mamma köpte hem ögonbrynsfärg också så jag ska färga dom snart ;-) Haha, kan ju inte längre ha ljusa ögonbryn när jag är brunett, hihi.

Cp bild jaa, sitter vid mammas dator och hon har inte så bra kamera. Juste, Micke lånar min dator idag så kan inte blogga mer förens imorgon, :( PUSS♥

O.m.g jag har färgat håret

Jag färgade håret brunt idag, alltså att jag vågade..! Haha!
Har alltid tyckt att jag inte passar i något annat än blondt men idag kände jag fört att färga det brunt.. Lagom till hösten/vintern sådär.. Mamma hade en brun färg hemma också så det var bra.  Ska dock färga en gång till, imorgon tror jag. Det blir toppen!

Bild kommer imorgon, eller nåndag framöver.!

Måndag

Tjena.!
Ni har säkert märkt att jag inte uppdaterat på någon dag nu men jag har helt enkelt inte orkat.. Men vad jag har gjort i helgen ska jag berätta,
Fredag: Jag åkte och träffade Jonna och hennes kompisar ett tag, vi drack lite öl och jag vart förbannad på massa 12åringar som skämde ut sig och skrek.
Lördag: Jag umgicks med baby och hans två kompisar, vi spelade spel och drack öl. Vi hade väldans kul och var uppe nästan hela natten.
Söndag: Bakisdag=pizza+sova.

Jaa..Det var min helg det. Ganska lugnt sådär. Helt perfeekt..!



Hejdå..!


Nu är jag frääsch..!

Har kommit ut ur duschen samt bastun, och gud vad skönt det var!
Nu känner man sig jätte fräsch och det är inget att tacka nej till. Strax, om jag orkar, ska jag åka och sola en snabbis. Ska kolla när tågen går och sånt men sen vet jag inte om jag orkar. Haha, måste åka tåg och det suger, men det är ändå bara en station men ändå..:P

Jag måste även åka in till Södertälje kom jag på, Jonna är skyldig mig pengar och jag skulle få dom idag sa hon..
Har bara 100kr på kontot så det ska bli nice att bli 300kr rikare, haha just nu är man fattig, precis innan pengarna rullar in liksom..


Håliga leggins


Här är dom! Lite konstig bild men ändå. Det blir nog lite snyggare att ha ett par tunna tights under nu på hösten/vintern..! :) 

Ehh.. Nu ska jag faktist basta, haha låter kanske konstigt medtanke på att det är varmt ute men det är faktiskt bra för kroppen ;-) Och dessutom ska jag ha på ansiktsmask när jag sitter i bastun, mmh härligt!

Och jag hade tänkt att åka och sola senare. Så det är bättre att skrubba sig och sånt innan =) Hihi men vi hörs senare. Puss♥

God morgon

Hallå! Jag vaknade för en liten stund sedan och har ätit en rejäl frukost..! Som bestod av lite flingor med fil, och havregrynsgröt haha :D Annars äter jag nästan igenting och blir hungrig direkt efter osv men det hoppas jag att jag inte blir nu ;-) 

Har tänkt på att jag behöver få bort några kilo runt magen
och det felet många gör är att inte äta alls, det är snarare tvärtom. Så idag ska jag börja äta ofta men lite, haha hur länge det håller vet man aldrig ;-) .

Idag är jag ledig från praktiken så jag tog en liten sovmorgon idag, sköönt! Idag vet jag inte vad som händer, jag tänkte iallafall vara hemma till Micke kommer och ikväll ska vi dricka lite öl och umgås, hur mysigt som helst :)


God natt

Eller jaa godkväll annars men ska stänga av datorn nu så det får bli ett godnatt inlägg =) Har spelat lite granna men ska lägga mig i sängen och fortsätta kolla på Criminal Minds.

haha sitter och kollar medans jag sitter här men ibland hänger jag inte med i TVn när jag hela tiden fastnar framför skärmen sååååå, ha det så bra sötnosar. Puss =)

Kan inte ladda upp bilder nu (varför??) så ni får se hur leggingsen sitter imorgon..!

WIPE OUT


Ingen missar väl Wipeout femman kl 20..?
Eller är det bara jag som tycker det är roligt..? :P
Jag tänkter iaf vara bänkad framför TV'n. Alltid lika kul när folk slår sig, hihi.

Tröjor för honom


Kikade runt lite på H&M precis och hittade två tröjor för honom. Dom hade inte så många fina men dom här två var helt okej. Vore kul och köpa något till baby men det får bli senare när pengarna kommer♥

Iallafall.. Sitter och kollar på 2 1/2 män nu och senare blir det lite film skulle jag tro.  Micke sover borta idag hos en polare så det blir lite mys för mig själv ikväll :) Imorgon är jag ledig så det blir att sova länge imorgon hehe ;-).  TV dags igen, vi hörs..!

I AM A NERD, YES I AM


Jaa, bilden säger väl allt.. Hej så länge.

ANNA ANKA


Det pratas hit och dit om att mrs. Anka är en stor förebild och det har hon själv sagt. Men jag tycker absolut inte hon är någon förebild för unga som gamla människor. Vem vill egentligen leva hennes liv?? Inte jag iallafall..!

Hon menar att man jämt och ständigt ska se bra ut inför ens man och att man får skylla sig själv om han är otrogen om man inte ger det han vill ha. Alltså, vaa!?  Det hon pratar om handlar inte alls om äkta kärlek, absolut inte. Älskar man varandra bryr man sig inte alltid om utseendet men hon har bevisat att hon hennes äktenskap bara innebär pengar.. Eller??

Hello everybody

Hej! Har tyvärr inte haft tid att blogga men jag skrev tidigare att jag uppdaterar när jag orkar och har tid sååå ni får helt enkelt stå ut med det. Och ja, jag ser att jag fortfarande har några som besöker mig varje dag, då säger jag förlåt till er som följer mig.

Jaja, iaf.. Nu sitter jag i vardagsrummet och leker med lillebror min. Vi ska ta lite bilder och ha det roligt..!
Hehe, ibland kan det vara riktigt kul att leka med honom, när han är snäll dvs..

Jag skrev också här om dagen att jag hade klickat hem ett par leggins och dem kom igår. Riktigt läckra var dem!

Ni får se bild på när jag har dom senare.. Vi hörs♥

Jag är också en nörd på hög nivå

Jaa..alltså vi var ju hos Mickes kompisar igår och dom spelade Battlefield Heroes och jag fastnade för det också!
Haha, så himla roligt.. Och det ska jag spela nu faktiskt, har ju ändå inget bättre för mig.
Vi hörs!


Nu ska vi kila iväg

Hallå!
Förlåt för kass uppdatering men har inte haft något att skriva om..
Nu ska vi åka iväg till Mickes kompis och umgås med några, eller jaa. Dom ska typ spela något spel hela natten haha nördar på HÖG nivå, men iaf. . Jag tar också med datorn dit så jag också kan roa mig med nånting, och så kan jag blogga lite. Häärligt ;-)

Om ni vill veta så åt vi precis jätte god mat! Kött med potatissallad, mums. Men snacka om att man är riiktigt mätt nu alltså..

Godmorgon♥



Godmorgon.
Ligger fortfarande i sängen och myser med baby, alltid lika skönt att sova ut när man väl kan.
Ehh.. Jaa, orkar tyvärr inte skriva mer men vi hörs senare. PUSS

Jahapp.. Nu då?

Jahap, nu tog filmen slut.. Den var enormt bra.
Fast G-girl var ju liite desperat om man säger så.
Ehh.. Micke har inte kommit än men han kommer nog snart, han skickade ett sms precis om man att han var påväg iallafall så =)

Och det suger ju att det inte går något bra på TV nu..? Faan alltså, hade hellre festat nu om jag ska vara ärlig. Men det får bli imorgon, hoppas jag!

Jippi, LA ink börjar nu.. Så något kan jag kolla på, tur det.
Annars hade jag väl bara dött här i sängen.
MIIIIIIICKE SKYNDA DIG HEM!!! I MISS U!!♥


Gammal bild men ändå så himla söt<3

Hemma igen,

Nu är jag hemma igen efter en liten promenad typ.
Behövde få lite luft osv.. Alltid lika skönt :)

Åt iaf pizza tidigare idag och sparade halva, och den halvan äter jag just nu- mmmmhm ;-) Haha tjockis..!
Micke kommer snart också så det kan inte bli bättre.



..Hmm, just nu ligger jag och kollar på Mitt super ex och den verkar superbra..! ;D
Och jag kommer förmodligen bara ligga här hela kvällen. Jaa, mysa med Micke kommer jag också göra,när han kommer hit förståss.


Ny design - lite finare,lite bättre

Godkväll!
Nu har jag fixat om min blogg lite mer,hihi. Lite finare denna gång.
Har hållt på och fixat med den ett tag faktiskt, haha är ju inte så bra när det gäller Photoshop osv men jag vart iallafall nöjd tillslut.

Ikväll sitter jag tyvärr hemma, lite besviken på min boyfriend är jag också. Först skulle vi typ umgås, bara mysa o så eller något sånt men sen skriver han att han är bjuden på lite öl hos en kompis en liten stund (SURE, han kommer fastna där hela natten). K.u.l typ. Alltså inge fel att han umgås med hans polare men hade jag vetat det tidigare hade ju jag inte setat här liksom, åååh bajs, tågen går ju knappt härifrån heller så. Men nu ska jag ut och typ dö. Hejdå.

Ååååh, en liten Casper


Hittade även en bild på min katt när han var pytteliten, kommer ihåg den dagen..
Vi hade haft honom i någon dag bara och mamma försökte få en bra bild på honom och den här var den enda hon lyckades ta som såg hyffsat bra ut. Annars typ rörde han sig osv men fatta gullig!

Men han är fortfarande super söt..! Såklart :-)

Gammal bild♥

Vänster: Vendela   Höger: Jag

Love this girl. Vendela Kaarna♥

Snygging, eller hur ?


Pink Metallic Dress SEK 399, Rare Fashion - NELLY.COM


Nelly.com

Sub Cut Leggings SEK 179, Vila - NELLY.COMSub Cut Leggings SEK 179, Vila - NELLY.COM
Dessa klickade jag precis hem, leveranstid 2-3 dagar. Peerfekt!
Kostade bara 179:- så det var riktigt bra pris.

Snygga va.. ?

GRÖÖT :)

Är vråålhungrig, men har precis fixat mannagryn, och fan vad komplicerat det ska vara.
Värma mjölk i 2 min, hälla i grynet medan man vispar och värma 1 min, röra om, värma 2 min..
Jaja,nu blire att äntligen äta iallafall!


Tävling hos Paow

Jag är med i http://paow.se tävling, gå med i tävlingen du med :)

Tryck på bilden för att komma dit, puss.

Torsdag

Hello! Allt bra?
Jag vaknade för en liten stund sedan hos baby och har nu kommit hem till mig. Det är nice att bo typ några min från varandra hihi. Men iaf.. Ska göra lite gröt till mig, mannagryn, muums ;-). Och sen ska jag nog kolla på TV ett tag innan jag börjar fixar mig.

Ska in till Södertälje senare för att hämta mina grejer hos Jonna, lämnade mina målarkläder där förut när vi skulle dra in till stan, och hur kul är det att gå runt med en stoor jävla påse i handen liksom..

Jaja, nu ska jag göra gröt.

Puss.♥

Gollum & jag

Skulle jag få barn med Gollum skulle barnet inte se allt för tokig ut.. Eller? ;p


Sötast ever ♥


Lillebror provar massa kläder. Söt liten pepparkaka! ♥



Iaf.. Ska dra till Micke snart, och vi kanske ska bada bubbelbad. Fett nice! Har ont i hela kroppen så skulle nog vara bra för kroppen också. Men vi får se. Vi kanske bara kollar på film eller något. Jaja, skriver nog ett godnatt inlägg hemma hos han.

Puss.

Kom igen,jag vill se nya SAC.


Jag vill se den SAC 2 nu! Och jag är a b s o l u t inte ensam om det..!
Längtar.Längtar.Längtar.

Dock har dom förändrats lite, och inte till det finare men vafan..
Dom är ändå hur underbara som helst!

Dagens outfit.. ♥

Såhär ser jag ut idag:

Kofta- VILA
Linne- Bik Bok


(Mina ben ser lite konstiga ut jag vet..)
Tights- Bik Bok

Och så mina fina tofflor hihi :-) Tightsen köpte jag även igår. Lite snyggare med detaljer istället för helt vanliga liksom. Dom här är med en liten dragkedja längs ner.


Jag ligger fortfarande i sängen, INTE BRA!

Skärpning Sanna! Förf*n, jag ligger fortfarande i sängen och jag är typ döende.
Jag orkar inte gå upp men det måste jag! Hoppa in i duschen och sen klä på mig, kanske träffa A idag? Hmm. Jaja,tråkigt inlägg men jag lovar er en outfit-bild sen.. Kanske. Hihi =)

Jag börjar få upp statistiken igen, roligt :)!  Jag har ju haft en enorm bloggtorka men det ska bort. I promise.


Myter om träning..!

Morgonträning är mest effektivt för fettförbränning

Falskt.

– Det är möjligen lättare att komma iväg och planera in träning på morgonen, men förbränningen beror på hur länge och hur intensivt du tränar, säger träningsexperten Christina Sivertsson.


Vibrationsbälten från tv-reklamen funkar inte

Sant.

– Jag skulle inte rekommendera någon att använda dom, de hjälper inte fysiken ett dugg, säger Sivertsson.


Äter du efter klockan 18 går du upp i vikt

Falskt.

– Kroppen förburkar den energi den tillförs, oavsett tidpunkt på dygnet. Bäst är ett jämnt flöde av energi under hela dagen. Sak du träna på morgonen nästa dag kan det vara läget att fylla på med extra energi, säger Sivertsson.


Att stretcha efter träningen ger ingenting

Delvis sant.

– Här har rönen ändrats på sistone. Känns det bra att sträcka ut musklerna så kan du fortsätta, det är inte skadligt. Nu kommer allt fler övningar där man eftersträvar största möjliga kontroll, balans och stabilitet i en enda rörelse. Det ska ge liknande rörlighet som stretch, säger Sivertsson.


Får man inte träningsvärk har träningen inte gett något

Falskt.

– Ändrar man något i träningen eller tränar fel får man ofta värk, men generellt behöver man inte känna träningsvärk för att ha uppnått med träningen, säger Sivertsson.


Träningen förstörs om man dricker alkohol efteråt

Falskt.

– Det kanske inte är något man bör göra efter träningen då alkohol inte är en perfekt byggsten, men ett glas vin eller öl är inte skadligt, säger Sivertsson.


Promenader är bättre än att springa snabbt

Falskt.

– Det förbränns mer energi vid tuffare belastning, vilket i förlängningen innebär att mer fett bränns då också, säger Sivertsson.

 

Jag läster lite på aftonbladet och såg det här. Kan vara lite kul att veta faktiskt, med tanke på att många t.ex. inte äter efter 18:00 för att man lättare går upp i vikt, eller tror att vibrationsbälten från TV-shop verkligen fungerar.


Ledig från praktiken.. Skönt..!

Hello! =) Idag och imorgon är jag ledig från praktiken vilket är enormt skönt..! Eller visst, det är väl lite tråkigt också då jag får mindre arbetstimmar men esh.. Så jag har sovit ut idag, klockan var typ halv tolv när jag vaknade :))


..Jag har ingen aning. Alla är i skolan så jag tänker inte träffa någon just nu iallafall.
Men kanske senare.. Vi får se helt enkelt! Men jag tänkte ta en dusch snart och lyxa mig med ansiktsmask ;) Underbart! Sen får vi se vart dagen vänder.

Puss.

NU: Övningsköra!

NU: Övningsköra!



Vi hörs senare , hoppas jag. Puss♥

Ska jag lägga ner bloggen eller inte ?

Jag vet inte riktigt om jag ska lägga ner bloggen eller inte.. Eller bara inte uppdatera så ofta för jag har knappt tid för det. Ibland kan det kännas skönt att få skriva av sig och ibland kan det vara riktigt jobbigt att ens sätta på datorn för att skriva ett inlägg.. Men jaja, jag har nog kvar bloggen men att jag uppdaterar ibland bara, när jag får massa idér om vad jag ska skriva om..!



träningsverk

Tjeena. Kom hem för ett tag sen från jobbet. Och idag har jag målat och rivit tapet :P Jag gillar faktiskt att riva tapet haha varför vet jag inte men.. Jaja, idag när jag vaknade hade jag världens träningsverk i låret, inte kul alltså! Så idag har jag typ haltat som fan när jag sprungit upp för trappor och liknande.

Men iaf.. Jag har ju inte sovit med min baby på en vecka nu och idag skulle jag egentligen få sova hos han, så som jag har längtat, men nejnej. Jag kommer säkert inte alls få sova hos han eftersom han mår sämre idag. Och det suger ju.:!


GOD MORGON

GOD MORGON! Jag är så jävla trött. Och jag vill bara somna om igen men mitt tåg går om typ tjugo min så det går inte. Åååh jag är avundsjuk på er som ligger och sover just nu. Men jaja, får sova när jag kommer hem istället.

Hoppas dagen går fort ;) Haha näädå men jaja, skriver ikväll när jag kommer hem. PUSS..!♥


Nu säger jag God natt

Snart slutar filmen och då ska jag sova..! Jag ska upp om 6 timmar och jag kommer vara hur trött som helst! :( Stackars mig..

Så jag säger God natt redan nu då , och så får ni sova så sött :) Puss.

en liten bild bara


Förlåt för en suddig bild men såhär ser jag ut just nu. Nya målartröjan är på och jag dricker mitt Te framför filmen Kärleken checkar in. Puss.

Kärleken checkar in

"Marisa Ventura, ensamstående mor har ett dåligt betalt jobb som städerska på lyxhotellet Beresford i New York. En dag har hon sin son med sig till hotellet och när hon står och provar en hotellgästs dyra kappa kommer sonen till rummet med den kände politikern Chris Marshall. Han tror förstås att hon bor på hotellet och ber henne följa med på promenad. Marshalls intresse växer medan hon försöker ta sig ur klistret."






Kl: 21:00 på kanal 3.

Jag älskar den här filmen, och att Jennifer Lopez är typ supersnygg är inge fel.

Top model 12


Top Model 12 började på trean kl: 19:00. Jag sitter iaf och kollar på det nu men jag har missat lite men det gör ingenting. Ska se om det går någon bra film ikväll också så man har något att göra, nu när jag inte kan umgås med min söta baby.. BLI FRISK!!!<3<3

Tycker ni om Top Model?

Liten jag


Haha fan vilken snygging alltså! Typ jätte skitig i ansiktet är ju nice!

Glöm inte..


Söta rara.. Klicka på bilden för att rösta på mig. Sötnosar!

En seg j*vla söndag

Hej bloggen!
Idag mår jag inte så speciellt bra men det var riktigt kul igår iaf..
Jag och Sofia satt hos Stefan och typ spelade Guitarr Hero och drack massa öl. Sen badade hon å jag bubbelbad en liten stund haha och faan vad skönt det var! Jaja, sen typ skulle jag ta sista tåget hem men den missade jag så jag ringde en Taxi men den kom inte förän typ en timma. Men medans jag väntade på Taxin så träffade jag lite folk där, Mickes vänner som jag lärt känna =)  Det var jätte trevligt.

Men fyfan vad det är dyrt att åka Taxi, kostade mig 200:- och vi åkte typ 5-10 minuter.

Idag har jag sovit jätte länge..! Först vaknade jag kl:9 och kollade lite på TV med lillebror. Men sen somnade jag om igen och vaknade typ fyra.. Kul. Typ hela dagen är förstörd men skitsamma, det är ju liksom Söndag :o

Gnesta ikväll

Ikväll drar jag till Gnesta och träffar Sofia , vi ska sitta och dricka lite öl och så hemma hos henne :)
Kommer säkert bli hur mysigt som helst! Ska inte vara där allt för länge då jag ska ta tåget hem vid halv ett eller något sånt. Men vi hinner ändå umgås lite.

Fy så gott med kalla öl just nu, mums hehe. I love it!

Google.se

En söt lillebror :-)


sötnos♥

Lördag

Hallå hallå!
Idag är det lördag och jag har inte träffat min baby sen i torsdags, hehe tyck synd om mig..!!
Han börjar iaf må liite bättre nu, och det är ju bra men hoppas han blir helt frisk snart!

Igår umgicks
jag med Josefin och Vendela. Och vi hade det lite trevligt sådär, vi gjorde inte mycket men ändå.
Vi var en sväng på sjukhuset i Huddinge eftersom Vendela har tydligen ett hål i trumhinnan, stackarn.. Så vi spenderade några timmar där innan vi åkte hem igen å typ glodde tv och åkte en sväng runt tälje. Kl 1:00 låg vi och sov haha! ;-)


Nu blire Pizzatajm iallafall! t j o c k i s :D


Sova ensam är ingen höjdare



Jag hatar att sova ensam.. Okej, visst kan det vara skönt ibland men inatt ligger jag hellre och håller om min sötnos, än att sova själv.

Jag gick upp till han och hämtade lite saker och han såg så liten å ledsen ut =( Han är verkligen jätte sjuk, ush tycker inte om att se honom sådär! Stackars babe..!

Nu ligger jag i sängen och glor på något tråkigt på TV, men ska dock byta kanal och kolla om det går någon bra film. Men jag säger Godnatt redan nu så hörs vi imorgon sötnosar!

Leoparder är så fina..!


G u d v a d s ö t a .. !
Jag har alltid älskar leoparder, eller jaa iaf färgen eller vad man säger.
Jag googlade runt lite på såna där precis och se vilka skönheter..! 
Jag skulle lätt vilja ha en hemma, eller ja alltså.. Om den var snäll dvs

Jag ska ut och umgås,..

.. hade jag tänkt. Sen måste jag även hämta lite saker hos baby såsom smink,plattång osv tills imorgon.

Hoppas han verkligen blir frisk snart igen, jag vill ju kunna mysa med honom! Jag hatar verkligen när han är sjuk.. Antingen skiter jag i om jag blir smittat och sover över ändå, och blir sjuk! eller så träffar jag inte han och det suger bajs :(

Jaja, ska inte klaga hela tiden. Nu ska jag dra ut en sväng, jag hoppas jag orkar/hinner skriva mer ikväll.
Ha en bra kväll så hörs vi. Puss.


Update: Jag blir nog hemma trots allt..

Influensa suger..

Hejhej!
Jag vet att jag inte har skrivit något idag men jag har inte haft tid eller ork.
Jag var i skolan från 8:30-15:00 och efter det har jag typ bara varit hemma och latat.

Jag å Viktor målade hela dagen, bland annat lite av ett trapphus i skolan.. Vi ska fortsätta med det imorgon och sen på Måndag börjar min praktik, hjäälp hehe. Är typ nervös men det ska nog gå bra =)

Jag pratade med en från firman där jag ska praktisera idag, och han lät jätte trevlig. Han sa även att dom bara är 6 killar ungefär. Ensam tjeeej ;-) Haha!

Nää men ja.. Har inte mycket att säga just nu men ska äta lite å så. Sen uppdaterar jag nog mer ikväll!

AJUSTE! Micke har nog fått någon influensa, han åkte hem tidigt idag från jobbet för han mådde jätte dåligt. Yr, huvudvärk, spyfärdig m.m. Och det lät ju inge vidare.. Jag kommer inte träffa honom nånting, för att minska risken att jag oxå blir sjuk :( Blää, bli frisk snart baby!♥

Sådär ser nog Micke ut just nu :( ..

Nu drar jag ut och går en sväng

Nu går jag ut och går en sväng. Baby har inte kommit hem än men tänkte ta mig en liten runda och ta en cigg typ.
Hur mysigt som helst.. Sen när Micke kommer hoppas jag att somna tidigt, ska liksom åka med halv sju tåget imorgon bitti. Hjäälp, hur ska det gå!? Men får iaf sällskap av baby då hoppas jag, om han inte åker bil/motorcykeln..

Men säger nog Godnatt redan nu, tror inte jag orkar skriva något hos Micke så..God natt på er och sov så gott!

Hittade en bild från min födelsedag


Hittade den här fina bilden.. Haha, dock suddade jag ut mammas kompis.
Tror ändå hon inte ville visa sig här på bloggen ;-) 

J
aja, jag har typ skiiit tråkigt! Micke skulle till Solna med Viktor för att kolla på en jävla moppe typ och jag vet inte när han kommer hem och ingen som bor här är typ hemma..
Suck
säger jag bara.

bääääää,..


Vi hittade ett par söta får(?) här ute på landet..

SNÄLLA,RÖSTA PÅ MIG!

Hej igen sötnosar!
Skulle ni kunna vara söta å rösta på mig ? Gå bara in på sidan så röstas det automatiskt.
Klicka på bilden här nedan, jag blir jätte glad om du gör det! =)


Jacket @ Ginatricot


Hittade den här söta jackan hos Ginatricot. Den skulle jag vilja köpa och det är ju ett plus att det fanns i rosa! =)
Den här jackan skulle vara perfekt om man går på fest när det är höst/vinter fast lite varmare dagar, plus någon snygg halsduk till. Tycker inte om att gå i värsta tjocka jackan om jag ska på fest, det känns lite klumpigt å så.

Birthday sex



Jeremih- Birthday sex

Bästa låten ever. Har fastnat för den men håll med om att den är bra?


Promenad med lillebror.


Jag kom precis hem efter en promenad runt sjön med lillebror.
Det var rätt jobbigt å sådär men vi tog också en liten paus och tog lite bilder, men eftersom han vägrade att gå så vart det jobbigare att dra vagnen med honom i :P

Tänkte hoppa in i duschen snart å raka bena och sånt, som behövs. Och efter det ska jag möta mamma vid tåget, hihi hon ville väl ha sällskap eller något. Och efter det måste jag ha lite mat i magen =)

Har bestämt mig att gå en liten runda varje dag, antingen med baby eller själv.. Beror på om han orkar eller inte.
Ajuste, hade även omprov idag i plattsättning, och det gick superbra! Vi hade ju det provet i måndags men eftersom jag inte hade tid att plugga ihelgen så fick jag göra omprov..

Justja, jag fick ju en tröja

Ja juste! Mamma köpte en tröja till mig idag, tack! :)
Jag behövde just en sån tröja så det var bra, hihi.

Inte världens finaste bild, och jag är inte så bra på photoshop men jaa den får faktiskt duga!

Dagisbarn


Mohaha tre snyggingar. Jag, elvis å Angelica♥
Jag är högst upp för er som inte ser, *hehe*

Promenaad.


Jag har fått baby att inse att vi behöver röra på oss mer, så som vi tjockar i oss chips *hihi*.
Så vi har kommit fram till att promenera på minst 1 timma en dag i veckan, till att börja med.

Så ikväll ska vi gå med rask takt här ute på landet, men jag hoppas att han inte fegar ur.. Då jävlar!! ;-)

Första september

Justja, nu är det alltså den första september. Vilket innebär att hösten är här på riktigt, eller jaa den är iaf på gång.

Jag kan väl inte säga att jag kommer få en bra start på den här dagen medtanke på att jag är så himla trött..
Brukar inte ha problem att gå upp vid sju-tiden men idag var det kämpigt.

Baby drog till jobbet vid kvart i sju ungefär och jag var helt död då. Men fick iaf sova kvar tio min men det hjälpte inte mycket. Hoppas jag blir lite piggare sen efter lite kaffe och det tror jag nog =).


TUMMEN NER



Tidiga mornar-
Fy fan vad jag hatar att gå upp tidigt på morgonen när man absolut inte orkar gå upp ur sängen, jag är cp trött men tyvärr måste jag till skolan.. :/

Kyla-
Kyla är det värsta jag vet, nu sitter jag och fryser arset av mig. Och tänk sen när det är riktig vinter, ush säger jag bara!


RSS 2.0