vad kul!!!


Haha det här var jätte roligt! Kolla vilken skillnad.. Och så mycket man kan ändra och snygga till. Jaja nu blire sängen med älsk!

tisdag

Andra dagen på praktiken och idag gjorde vi mycket som sagt! Jag är fortfarande helt slut i kroppen. Älsk kommer alldeles strax och då ska vi lägga oss i sängen och kolla på film. Så himla skönt!! Imorgon blir det säkert ännu värre så måste vara utvilad ;)

Vi har 2 veckor på oss, och vi har sammanlagt 10 våningar som ska fixas. Väggar och tak. Därför blir det att ligga i för att hinna.. Vi är ju bara 2-3 st också :P Och det blir att spackla och måla. Men jag tror det kommer gå utmärkt faktiskt.. Tar egentligen inte så lång tid att fixa men man vet ju aldrig om det händer något på vägen..;)

lekte lite i taaz.com


Gick in på taaz.com och lekte lite. Använde en bild som fanns där och gjorde om.
Vilken jävla skillnad va?

Hemma från praktiken

Hallå. Hemma från praktiken nu. Fast dock har jag varit hemma en sväng redan innan jag hämtade bror från dagis med mamma.

Det var roligt att träffa alla igen på jobbet och det blev mycket skratt, som vanligt :P. Men annars var det rätt lugnt idag,bättrade på väggar osv med lite färg. Imorgon däremot ska vi till ett nytt ställe och då blire att jobba i skulle jag tro. Jaja kul iaf :)

NU: käk!

söndag

Hello :)
Idag har jag och älsk bara latat i sängen, exakt hela dagen! Han kom hem till mig inatt full som fan (hahah) men vart riktigt överraskad då han inte hade sagt något. Men det var mysigt att sova med honom :)

Nu är jag hemma och väntar på att torktumlaren ska vara klar. Imorgon har jag praktik och jag var tvungen att tvätta mina målarkläder. Jag vet inte riktigt hur jag ska orka praktisera i 3veckor men får lov att göra det. Förra gången var det 5veckor så det känns skönare att inte jobba så länge den här gången.. Hehe lat som jag är orkar jag knappt gå upp på morgonen och varje morgon ska jag stå ute och vänta på skjuts 6:20 :O.
Men jag ska ju vara glad att jag ens får skjuts av han jag jobbar med.

HAHAHA


Snodde bilden från Angelicas blogg. Jag ser ut som en riktig rumpnisse!
Jag är alltså den till vänster...
Ska träffa henne idag och det ska bli trevligt :).

ont i the head

Huvudvärken är ENORM! Vilket inte känns sådär jätte bra. Kan även säga att jag har ätit rätt dåligt idag, det är väl därför jag mår som jag gör. Ush det suger. Men jag hatar att äta när jag inte är hungrig, vad är vitsen liksom?

Jaja, ska strax till älsk. Vi badade aldrig igår eftersom hans mamma inte tyckte vi skulle göra det, han har precis varit sjuk och det är inte så bra att bada då men ikväll lovade han. Får se om det blir av eller inte :P. Vore skönt..

Imorn kl 11 ska jag följa med lillebror till Knytte här hahaha, sött va. Massa barn som lär känna naturen lite bättre. Men ärligt vet jag inte om jag orkar men man måste ju vara snäll ;) .

fredag

hejhej :)
Jag åkte till skolan och målade klart en teckning samt gjorde ett prov i färglära. Eftersom vi redan hade fått provet i handen för att träna så gick det skit bra, alla rätt! ;) Haha. Alltså hade det inte varit sista lektionen nånsin så hade jag ju inte gått idag bara för att göra det men var väl illa tvungen. Vi hade ju inte behövt det annars.

Nu kollar jag runt på resor och drömmer mig bort. Hade inte varit helt fel alltså. Jag och älsk planerade att åka utomlands runt min födelsedag men det är bara om jag får något jobb under sommarn. Men sen hade jag tänkt att spara till en bil, istället för att åka utomlands men vettefan alltså.. Haha snacka om att drömma!


goood morgon

Godmorgon! Jag är jätte trött idag, och jag hatar det. Plus att jag är väldigt hungrig :P

Idag börjar jag egentligen halv tre och slutar en timme efter. Men tänkte ta halv elva tåget och börja jobba när jag kommer fram till skolan. Det var helt okej sa lärarn och det är nice. Hatar att börja så sent, känns som dagen går så himla fort då.

Nu måste jag hem, då jag är hos älsk nu men vi hörs♥

baaada

Nu äre dags att gå till baby och bada lite. Åoh så underbart! Det här blir sista inlägget ikväll. Vi hörs säkert imorgon. Puss.


Biggest loser


Nu blir det Biggest Loser på kanal5. Älskar det programmet! Man får en liten kick och blir sugen på att träna själv.
Jag brukar t.ex. träna på löpbandet när jag kollar på det, det är kul.

Dålig dag idag

Halloj! Idag har verkligen inte varit min dag alltså. Var skit irriterad på lektionen idag, och det fortsatte men nu mår jag lite bättre. Vet inte varför jag va irriterad men måste nog vart för att jag hatar en i min klass, han är såå pain in the ass!!!!  Tror att han är bäst eller något..


Jaja, haha nu ska jag inte klaga! Jag ligger i sängen och lyssnar på musik♥ och väntar på mamma. Vi ska ta cykeln och hämta lillebror när hon kommer, så himla härligt att cykla nu faktiskt, och även riktigt bra ;)


Och vet ni?? Ikväll ska jag bada jacuzzi med baby. Hehe han har ju hemma men inte så ofta vi badar faktiskt. Men ikväll ska bli riktigt skönt, att få slappna av med ansiktsmask på också. Han har även varit sjuk några dagar så jag har fått sova ensam, men inte inatt inte ;)


Dags att förbränna lite kalorier


Dags att träna lite ;) Dock ful bild men vafan..

music


Serani- No games

lite bättre, lite snyggare


Fick den här in på mitt rum igår, och jag älskar den! Så himla mysigt att tända ljus på kvällarna till någon bra film.


Idag gjorde jag det här. Alltså skrev ut bilder och la din dom i tavlan. Dock ska jag ändra dom till höger, vill att dom också ska vara svartvita♥



Älskar att ha mycket saker på väggarna. Nu har jag tre tavlor, ljuscirkeln(?) och en stooooor spegel ovanför sängen och lite annat smått.. Det gör att det ser tryggare ut på något sätt tycker jag :)

en sommardag!?

Jag ligger ute i linne och mysbrallor och solar för fullt. Solen skiner verkligen starkt idag! ;) Helt underbart med andra ord.


Nu ska jag och lillebror ligga här ute och kolla på barnfilmer, hehe riktigt nice haa! Eller vad säger ni?
Men herregud vad det bränner alltså! :D


Lillebror cyklade idag UTAN stödhjul!

Haha idag cyklade lillebror utan stödhjul för första gången. Riktigt svårt vare tyckte han men det gick väldigt bra :). Fast när han ramlade vart han ledsen och slängde iväg cykeln, men då är det bara att hoppa upp igen och försöka på nytt. Jaja, han klarade det iaf! ;)


Idag måste jag ringa och kolla om jag får komma tillbaka och praktisera. Fast hatar sånt egentligen, hehe tycker sånt är pinsamt typ :D Men men.. Ska liksom praktisera nästa vecka sååå...!

Natti

Setat här i fyra timmar i sträck nu, sen jag skrev förra inlägget, och pluggat! Eller har kollat på tv samtidigt men har försökt att fatta det jag inte förstår haha! Visst har jag gjort mycket också, snaart klar men inte helt än!

Jaja, nu ska jag lägga mig.
Är så förbannat trött och har ont i nacken. Älsk är sjuk så får sova själv vilket är tråkigt :( Men men inget att göra något åt, förutom att älsk ska bli frisk!! Krya på dig!!♥


brist på bilder. gammal bild.


Svenska b suger...

Svenska b suger mutta alltså.. Så himla svårt. Liksom jag fattar inte gammeldags svenska typ!?
Jaja ska inte klaga nu. Jag sitter alltså och gör uppgifter i Svenska B. Typ hundra uppgifter är det jag ska göra, om olika kapitel osv.. Från gudar till troll typ. Bajstråkigt!


Sen ska jag unna mig med ett fotbad. Mmh så himla härligt! PUSS. :)

True match

Jag har tidigare använt true match foundation från Loreal paris men det var ett tag sen. Iallafall så köpte jag den här om dagen och fyhelvete vad bra den är! Hittade en i samma färg som min hud och man märker inte ens att man har foundation på typ! Så himla skönt och jag är super nöjd.


Söndag- solen skiner

Hallå på er. Idag är det söndag och imorgon börjar skolan igen. Jag har indivuella val och vi ska åka till Stockholm imorgon på någon föreläsning eller något sånt :P Men bättre det än att vara i skolan känns det som.

Idag är det soligt och då ska man passa på att vara ute i det fina vädret. Jag och älsk ska antingen springa eller promenera, vilket vet jag inte hehe. Är lite för lat för att springa tror jag men vi får se ;)


Juste. Kollade som sagt på En shopaholics bekännelser igår och fan vad jag garvade när hon dansade med den där grejen på bilden som ni ser. Herregud vad roande det var.

ändrade planer

Det blir ingen plugg idag/natt. Det blir en shopaholics bekännelser istället. Har faktiskt inte sett den än så why noot. Nåja, nu blir det filmdags!


hellu

Jag ligger i sängen och väntar på älsk. Han skulle iväg till Järna en snabbis, sen kommer han och kryper ner hos mig.
Har saknat honom (hahaha har sovit utan honom en natt..) så ska pussa sönder han. Jag har legat här och läst bloggar flera timmar nu så nu ska jag plugga lite. Varför vet jag inte men det är väl nödvändigt då man har mycket att göra! :P

Jaja, skulle bara skriva lite fort men vi hörs! =)

au revoir


Åka iväg till Jonna

Idag åker jag till Södertälje och träffar Jonna. Dåligt väder men skitsamma!
Idag har jag STOR rensat i rummet. Massa kläder och annat som ska slängas osv.. Så det känns skönt med lite rensning haha ;) Nu ska jag föna/platta håret och sminka mig.

Köpte lite grejer igår också, om ni vill veta ;) :

1 tröja från BIKBOK
1 par trosor från BIKBOK
1 tröja från H&M
foundation och solpuder från H&M
söta ballerina skor från H&M


hmm.. tror det var allt. Skönt med lite nya saker ;) Jaja orkar inte visa dom nu för har lite brådis. Ha det bra och sköt om er! ;)


jonnis

Lycklig storesyster


Handlar om att bjuda på sig själv.. ; )


NU väntar löpbandet.

Jag tror pillrerna fungerar

Helt sinnessjukt.. Jag tror absolut att pillrerna Chili burn fungerar. Jag brukar äta hyffsat mycket men nu till frukost orkade jag bara några skedar havregrynsgröt och en halv banan innan jag kände mig mätt. Jag vill ju absolut inte svälta ihjäl mig så det blir väl att äta smått flera ggr per dag.

Det här är ingen bantningsblogg, haha men ville bara berätta.


Idag får jag finbesök! Haha ska bli väldigt trevligt ;). Och det är fint ute, så det blir väl att promenera idag. Skönt att gå ut och gå när man gått på löpbandet ett tag nu, haha!

söta Casper solar idag


puss.

Nu ska jag dra upp till älsk och pussa sönder honom. Som om någon bryr sig, MEN vet ni? Idag gick jag 3km på löpbandet även om jag inte orkade, var inte på humör för det men det gick ändå. Great ha.

Imorgon kommer Angelica och Frida hit, det ska bli väldigt trevligt =). Vi ska förmodligen äta tacos och ta en prommis till sjön, eller ja vi får se vad som händer. På Torsdag ska jag tillbaka till Tom Tit med lillebror, wei.

chili burn

Idag började jag på tabletterna Chili Burn och fysatan vad äckliga dom är! Mamma har ätit dom ett tag nu men hon ville inte forsätta så jag får ta över dom istället ;) Chili burn ökar förbränningen och lugnar oroliga/svullna magar. Hoppas verkligen de fungerar, har läst att folk har gått ner i vikt som fan på bara några veckor medan vissa andra inte ser någon skillnad. Men visst måste man motionera och äta rätt. Men måste få bort lite av magen iaf!! ;)


Into the blue 2



Ikväll blir det Into the blue 2: The Reef med baby.  Vi kollade på halva filmen igår och vi ska kolla klart den ikväll med chips m. dipp och chilinötter. Härligt vaaaa :)

RSS 2.0