Torsdag

Igår umgicks jag som sagt med baby eftersom han kom hem igår, har saknat han så länge så det var jätte kul o se han igen :) Fick lite saker därifrån, jättte fint :)<3

Mitt batteri till laptopen dör nu och orkar inte ladda haha men vi hörs nångång. Ikväll ska jag vara hos baby och imorgon ska jag jobba igen.. Blir nog bättre uppdatering ihelgen, puss!

Coyote ugly


Grymt bra film, dock 10år gammal men har faktiskt inte sett den tidigare haha!

Men den var otroligt bra måste jag säga.. ;)

Nu börjar jag känna mig trött tack gode gud. Har somnat allt för sent två dagar irad nu så ska se till att lägga mig tidigt ikväll. Både söndag och måndag natt låg jag och vred i sängen, klar vaken! 3.5 timme innan jag ska gå upp liksom och jobba.. Inte okej. Ska väl sitta här en stund innan jag stänger ner datorn men det här blir nog mitt sista inlägg, isåfall säger jag god natt nu :) puss♥

Mysiga resturanger i Stockholm..?

Nu vill jag ha lite tips på mysa och bra resturanger i Stockholm. Jag tänkte att det vore mysigt att äta ute med älskling ihelgen men det finns ju hur många resturanger som helst, men vet ni någon som ni verkligen rekomenderar? SKRIV isåfall ;)

Helst något hyffsat billigt också, inte så att man behöver betala överdrivet många hundralappar för lite mat. Och helst att det är fint och mysigt, haha! .. ;)

Lånad från Google

Hemma från praktiken

Hejsan! Nu har jag kommit hem från praktiken och det är så otroligt skönt att ligga i sängen just nu. Har varit trött hela dagen så det ska bli skönt att vila lite framför datorn/TVn.

Imorgon kommer baby hem, ååh jag är så glad :D När jag kommer hem från praktiken imorgon så är han redan hemma, woooho. Förlåt men är bara så happy!! :D

Snabba cash

Har laddat ner filmen Snabba cash och tänkte lägga mig i sängen och glo på den nu. Alla säger att den ska vara bra så.. Men ska dock inte ha allt för höga förväntningar .. ;)

Puss och godnatt på er så hörs vi imorgon. Hoppas jag är lite piggare då ;)

Britney har blivit brunett igen


Hon är så himla snygg och hon skulle förmodligen passa i alla hårfärger!
Gud vilken snygg människa alltså..

Åh vad glad jag blir!

Kollade precis statistiken och det höjs hela tiden. Vad roligt! :D Men vore roligare om ni ville lämna en liten kommentar så jag vet vilka ni är, och jag lovar att uppdatera oftare och komma med roligare inlägg. Kom gärna med förslag på vad ni vill läsa om♥

Silicia för hår,hud och naglar


Jag åt dom här tabletterna för länge sedan för hud,hår och naglar. Den är skiit bra och man ser skillnad fort, så jag ska börja äta dom igen hade jag tänkt. Speciellt för att naglarna ska må lite bättre men även att håret ska växa. Det här är väl också en liten påminnelse till mig själv att äta dom varje dag! Hehe ibland kan jag vara lite slarvig när det gäller tabletter.. Men den här gången ska jag äta dom!

Jaja. Idag jobbade jag för första gången på läänge, haha har ju varit sjuk en vecka så.. Men iaf, fick inte en så bra start på veckan. Idag jobbade jag till 12 och efter det satt jag bara och ruttnade till halv 3. Andledningen var att han jag jobbar med skulle åka iväg till ett annat jobb och fixade lite där och jag skulle stanna kvar och vänta på honom. Fick lite uppgifter att göra och efter det skulle jag bara fika osv sa han. Men det tog bara 15min att göra det jag skulle göra så fick sitta och vänta på han i 2,5 timme. Kul !?

Hade ju varit lite roligare om jag hade något att göra men det hade jag ju inte!

I love you, Man

Håller på att ladda ner filmen I love you, Man. Den är klar strax, så det blir att kolla på den ikväll innan man somnar. Storebror har även bakat kladdkaka så ska mumsa på det också, haha fan får sluta med sånt men ibland får man väl ändå unna sig med något gott. Jaja, ville bara säga godnatt. Ska upp halv 6 imorgon för att jobba så måste lägga mig tidigt, sov så gott och natti ;)


Ute i det kalla

Hej! Kom precis hem efter en lång promenad med familjen, gud så skönt det var! Dock lite jobbigt då lillebror tvinga mig och springa medan han satt i pulkan, lite tungt kan man säga ;)
Hehe men man ska väl inte klaga.


Ikväll tänkte jag basta och mysa till det lite, dock ensam men det kan bli trevligt ändå :) Tända lite ljus och kolla film, haha jag älskar det! Fast det vore mysigare om baby var hemma menmen..


(skulle publiceras för fleera timmar sen..)

Sweet home alamaba


Sweet home alabama börjar 21:30 på TV4. Jag ska absolut se filmen för det var flera år sen jag såg den sist, har t.o.m. glömt bort vad den handlar om ;) .. Jag saknar min babeeee♥

Han hade även köpt en keps till mig som jag ville ha, haha så gulligt att han kom ihåg det! Han sa att kepsen var rosa och söt, så hoppas den passar mig ;)

Photoshop

Jag håller på och laddar ner photoshop, behöver ju inte ha värsta värsta men försöker att ladda ner Photoshop Elements 7. Sen vet jag inte om det är bra eller inte. Jaja, iaf.. Hoppas att det fungerar som det ska så jag kan fixa bloggen lite snyggare ;)


Ansiktsmask är så himla härligt

Har precis tvättat bort ansiktsmasken och huden är såå len! Älskar att ha det och bara ta det lugnt ett tag.



Jaja. Nu öser snön ner vilket är riktigt tråkigt. Hade tänkt att gå en lång promenad men tror jag skippar det och gör det imorgon istället om det är finare väder. Det är dessutom riktigt kallt ute! Micke har liksom 30-40 grader där borta i Sydafrika, okej kanske lite för varmt men vafan mycket bättre än det vi har! Lyllo han säger jag bara .. :(

Nu ska jag äta lite lunch, vore gott med makrill och couscous, mums! ;)

Lördag 20 februari

Halloj! Vaknade för någon timme sen och nu sitter jag och kollar på TV. Dricker Te med honung och äter havregrynsgröt, så himla gott och bra för halsen! (Teet iaf).

Idag är det den 20de och idag får jag pengar! Egentligen får jag den sista från skolan men eftersom min lillebror får barnbidrag så brukar jag ta hans pengar istället, haha men den här gången får jag 50/50, smart va? Alltså hälften idag och hälften den sista.

Baby kommer ju hem på onsdag och eftersom han var borta över Alla ♥ dag så vile jag köpa något fint till honom, då passar det bra att få pengar idag också ;) Men vad ska man köpa? Kanske ett nytt armband då han råka tappa hans förra som jag hade köpt, haha eller något lite billigare ;)

Lillebror sover så sött

Jag hade precis kollat klart på 27 dresses när mamma ringer och frågar om jag kan komma över och hämta lillebror, dom är alltså hos grannen på födelsefest. Lillebror hade då somnat och jag skulle ta hem honom, haha han var såå söt, när jag bärde honom påväg hem så väckte jag honom och frågade om han visste vart han var. Han vart lite chockad men brydde sig inte så mkt mer, hehe han sov ju ändå ;)

Nu ligger han i min säng och sover så sött
, jag ska också lägga mig snart och försöka sova, vill ju bli frisk(!!!!!!!).

Jaja, filmen var skit bra! Har faktiskt aldrig sett den förut, haha jag vet att den är gammal men bra var den iaf.

Magtröjor

God morgon! Ännu en dag när jag vaknar sent, haha men det är ju skönt ibland!
Idag känner jag mig lite bättre iaf, har fortfarande ont i halsen men annars mår jag hyffsat bra. Att ha ett rakblad i halsen är aldrig roligt, eller ja att det känns så iaf.. ;) Men hoppas bli bättre till ikväll.

Nu är det inte lång tid kvar tills baby kommer hem, om ni bara anar hur mycket jag saknar honom! Hehe, längtar att bara ligga och mysa med honom men snart får jag äntligen göra det. Jaja, nu ska jag lägga mig igen och glo på TV.

Hittade även dom har snygga magtröjorna på Topshop
, vore jävligt snyggt och ha det men eftersom jag hatar min mage så räcker det väl på stranden iaf ;)


Ännu en till tävling


(Klicka på bilden för att komma till inlägget.)

Ännu en till tävling men den här gången är det Lina som har den.
Priset är ett valfritt smycke från WISHDESIGN.SE.
Jag tyckte den här var finast av sortimentet (bilden)



LIKA SOM BÄR


I love you Beth Cooper

Igår kollade jag på filmen I love you Beth Cooper. En grymt bra film, haha satt och skrattade hela tiden.
Okej, nu har jag skrivit mycket om filmer men det är absolut ingen film-blogg, men lite tips kan jag ge ;) Haha!

Ja iallafall, "En nördig avskedstagare på studenten förklarar sin kärlek för den hetaste och mest populära tjejen i skolan, Beth Cooper, mitt under sitt tal på studenten. Till sin förvåning dyker Beth upp utanför hans dörr samma kväll och hon bestämmer sig för att ge honom den bästa natten i hans liv."


söt mössa på söt lillebror




Hahaha lillebror hittade min gamla söta mössa. Så därför var han tvungen att gå runt med den, och jag var tvungen att fota lite. Så himla söt♥

Tävling: Vinn Goldwell dualsenses Color-paket


Lily har en tävling nu på bloggen där man kan vinna Goldwell dualsenses Color-paket som innehåller shampoo,balsam,inpackning och glansspray. Jag är med och tävlar, för det vore ju fan perfekt till mitt hår! Klicka på bilden för att komma till inlägget :).

Färg i håret

Halloj! Nu sitter jag i sängen med färg i håret. Mest för att bleka utväxten men även lite över håret också, inte mkt alls utan bara lite ;) Haha, jag färgade ju svart förut och när jag skulle bli blond igen så gick det inte så jätte bra, och nu hade jag kvar lite gula toner i håret, not okej. Jaja, snart ska jag följa med mamma och göra en sak, vet egentligen inte om jag orkar men eftersom lillebror ska med så får väl jag också ta och göra det, för att vara "barnvakt" under tiden liksom..

Känner mig dock lite bättre men är fortfarande riktigt förkyld, vilket inte är okej! Haha.. Vet inte om jag ska jobba imorgon men det vore kul iaf!

världens finaste brud



love her.

I hate valentines day

Kollade precis på filmen I hate valentines day precis som jag nyss laddade ner. Grymt bra film! Gillar såna typer av filmer, lite sådär sorgligt, romantiskt och roligt. Har ni inte sett den tidigare borde ni ta och göra det!

Jag vill träna!

Åh vad jag är sugen på att träna igen.. Fast mitt gymkort har dock gått ut men det är inga problem att köpa nytt. Men problemet är att jag är sjuk! Vägrar ju bli frisk känns det som. Har varit dålig nu i en vecka och det blir bara sämre.. Skulle vara riktigt skönt att svettas på gymmet och efteråt känna sig så duktig.

Men ska dock träna lite hemma. Det är ju inte så bra att träna när man är sjuk egentligen men vafan, lite magövningar kan väl ändå inte skada? Kikade lite på aftonbladet och såg några bra övningar för just magen, vore kul och prova :)



Jag är så jävla bra

En sak innan jag går iväg...

♥ Jag har varit rökfri snart 2 veckor och jag är inte ens sugen på canserpinnarna!
♥ Jag biter/river inte på naglarna längre, så jävla vidrigt att göra det!
♥ Jag äter ppillerna varje dag, har slutat att slarva!
♥ Jag har gått ner 4kg sen sist jag vägde mig, vilket var några veckor sen!

Jag är så jävla bra! Och så ska det forsätta!

Ansiktsmask är så nice


Handlar om att bjuda på sig själv, right?
Nu sitter jag i ansiktsmask vilket är riktigt skönt.. Ska snart lägga mig till sängs och kolla på filmen. Hoppas att somna tidigt också! Jaja skriver godnatt redan nu då så hörs vi förmodligen imorgon. Natti♥

My hair






Hahaha fina bilder vaa?

Nyklippt

Halloj! Kom precis hem med nyklippt hår. Jag är jätte nöjd, dock vart det lite kortare än jag trodde men det vart ändå fint :)  Och så är det lite kortare där bak ni vet, som jag alltid klipper mig nuförtiden... :P


Ni ska få se bild lite senare ;) Köpte även två tröjor idag också.

Jag har ganska ont i huvudet så jag ska äta och sen lägga mig i sängen med laptopen och kolla på den där filmen, In the land of women eller vad den hette :) (Men ska även ta bilder dårå haha!) Vet inte om jag ska jobba imorgon eller inte, känns fel att gå dit och hosta och snora runt liksom, så man inte smittar dom. Men ska iaf lägga mig tidigt så man orkar gå upp imorn, om jag nu ska jobba.

Jaja, käk nu!

In the land of women

Laddade precis ner In the land of women, en gammal film men har inte sett den. Och kvalitén på filmen var as bra! Hehe så ska kolla på den ikväll :) Men nu ska vi åka och klippa hår! Puss.


klippa mig idag!

Jag ska förmodligen klippa mig idag, fan vad glad jag är ;) Men lär bli lite pinsamt medtanke på att jag har såå slitet hår, men vafan skitsamma!

Och hoppas resultatet blir snyggt.

Juste! Baby hade tillgång till internet igår så vi chattade lite via facebook, hehe saknar han så! Dock så smsar vi lite men eftersom det kostar så himla mycket för honom så blir det inte allt för ofta. Han är ju ändå på andra sidan jorden. Så det var kul att chatta lite med honom :)

Förbjuden syskonkärlek

Förbjuden syskonkärlek är en brittisk dokumentär som går på kanal5 kl: 20.00.  Handlar om par, en kille och en tjej, som är kära i varandra och riskerar allt för att vara tillsammans. Problemet är bara att dom är syskon, och har sex med varandra(!!!!!!!)  fysatan vad äckligt, förlåt, men vafan man ska väl ändå inte tända på nån i sin släkt i överhuvudtaget. Disgusting! Är man släkt med varandra ska man väl fan inte ens ha tanken till nåt sånt. Eller vad tycker ni?


Hittade ingen bild om dokumentären men hittade en bild på två andra syskon som är tillsammans!

kort frisyr


Nu har jag bestämt mig. Jag ska till frissan snart och klippa mig kortare! Har inte riktigt en frisyr just nu då det har växt lite..  Jag hade sådär förut (bilden) och vill ha så igen, fast att dom skär topparna vilket dom inte gjorde sist. Det blir mycket snyggare då, vill även färga håret men tror inte det blir av eftersom jag har så slitet hår.. Skulle vilja ha guldblonda slingor för naturligare färg, gosh vad snyggt!

Kladdig kaka

Jag och storebror har bakat en kladdkaka med marabou bitar i, hehe mums! Tjockisar är vi men jäklar vad gott det ska bli! Slickar mig redan om munnen liksom, näää nu ska det ätas för fullt.. ;)

Vad snuskigt det ser ut på bild men vafan..

Godmorgon!


Godmorgon! Jag är supertrött och ska strax gå. Blää vill ligga kvar och sova! ;)

blondiner har roligare


Romy och Michele- Blondiner har roligare
.. går på Kanal5 just nu. Började för drygt en kvart sedan. Den kollar jag på och det ska jag fortsätta med. Puss.

Smarrig smoothie


Lånad från google

Jag gjorde en jordgubb&hallon smoothie för ett tag sen. Mums!
X-antal jordgubbar samt hallon och lättmjölk.

Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på TV tills jag somnar. Ska jobba imorgon så måste orka stiga upp innan 6, helst pigg och gla'!  Godnatt

Jag saknar dig


Nu känner jag att saknade är enorm. Kom hem nu, okej?
Du har varit borta i fem dagar, och kommer hem om tio. Låt tiden gå fooort!

Alla hjärtans dag

Idag är det Alla ♥-nsdag. Det blir att ta det lugnt och försöka bli frisk för min del. Baby är ändå i Afrika så..
Känner att halsen har blivit lite sämre nu men ska försöka bota den idag med hjälp av te med honung, hostmedicin och halstabletter. Måste ju kunna jobba imorn!

Nu ska jag fixa lite frulle och lägga mig i soffan i vardagsrummet och kolla på TV. Puss och kram.

Hemma från Romme

Nu är vi hemma från Romme, vilket är sjukt skönt! Jag har somsagt varit hyffsat sjuk men det har gått bra ändå. Iallafall när jag åt alvedon, men när de slutade värka mådde jag skit, kallsvettades och sånt men då vare bara att ta mer..

Det var år sen jag åkte skidor men det var riktigt kul! Haha mamma ramlade ett antal gånger! Hon har dock aldrig åkt skidor i hela sitt liv så ;P När hon ramlade åkte jag till henne och slängde mig ner med henne för att hjälpa henne upp, och en gång gick jag ner i stagat haha och det gjorde såå ont! Kändes som jag skulle bryta bena eller något men det gick bra. Det blir nog att åka skidor minst 1gång till iår. Jag åker ju aldrig så det räcker med 2ggr per år hehe.

Men nu ska jag kolla lite på TV och sen försöka sova, måste ju bli frisk innan måndag så jag kan jobba igen! Puss.


Vi bodde på ett fräscht hotell, rummen var fina!

Nu drar vi till Romme

Hejdå! Är fortfarande sjuk men nu åker vi . Ha det bra!!

Shinedown- Simple Man


Så fin låt..!

Saker ni inte visste om mig



Jag älskar matematik, även om jag inte är så himla duktig på det.
♥ Jag saknar många gamla vänner som jag inte pratar med nu.
♥ Jag hatar små spindlar, men stora kan vara rätt söta.
♥ Jag gillar att städa hos andra, men inte hemma.
♥ Jag vill flytta utomlands i minst 1år.
♥ Jag saknar skolan när jag har praktik. (ibland)

Sjukling

Hallo! Idag blev det ingen praktik, för jag har blivit sjuk vilket suger. Jag mådde riktigt dåligt imorse, typ  skakade som fan, halsen sved, näsan rann och världens huvudvärk..

Jag ska ju till Romme idag också... Så jag ligger här och försöker bli frisk :P Druckit te med honung, tagit nässpray och huvudvärkstablett, och så har jag fått i mig lite mat. Jag känner mig faktiskt lite bättre nu, ska dock duscha också så får se ifall det hjälper.

Och vila måste man göra! Så har sovit ut idag vilket också känns skönt. Klockan är dock bara 10 men eftersom jag annars går upp 6 så är det en riktig sovmorgon! Jaja. Nu ska jag kolla lite på TV och sen hoppa in i duschen :) Puss.

Summerdress


Jaa, hittade som sagt en söt klänning från Topshop för 45£. Passar perfekt till stranden med bikini under, fan vad snyggt! Men passar även till fest, men då är det nog snyggast om man är jätte brun ;)

Säger godnatt nu

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner i sängen med lillebror och kolla film. Haha han ville sova med mig inatt så varför inte. Micke är borta också och vill inte sova själv hehe ;) Men har bråttom nu, puss.

Micke åker flygplan

Nu sitter Micke på planet som åker till Sydafrika. Dem ska vara i Johannesburg, där några vänner till dem bor. Jag är så himla avis just nu! Tänk att få åka dit i två veckor nu när vi har det så himla tråkigt väder här.. Men jag är såklart glad för hans skull ;)

Jag är även ensam på alla hjärtans dag vilket suger, haha nejdå.. Men hade ändå varit mysigt att umgås med älsk då och hitta på något men när han kommer hem får vi ta igen den dagen istället, kanske kolla på bio? :) Men egentligen.. Varför ska just en dag på året vara så speciellt kärleksfull? PUSS.



Romme i helgen


Pratade precis med mamma och hennes man, om att vi ska till Romme ihelgen. Vi sover över där en natt på hotell så vi åker på fredagen och kommer hem lördag kväll. Det blir jag,lillebror,mamma,hennes man plus några kompisar till familjen. Inte varit där på jätte länge så det ska bli trevligt! :)

Vore roligt att prova på snowboard nångång under dom två dagarna men vi får se hur det blir. Aldrig åkt det så varför inte liksom? ;) Är faktiskt lite nervös, vet inte om jag ens kan åka skidor haha! Menmen.. Ska bli kul ändå! :)

Ståsolarium

Igår åkte jag och pojkvän till Gnesta för att sola lite, vi valde att prova ståsolarium för första gången och det var faktiskt lite annorlunda. Mycket skönare att ligga ner och bara vila.. Jag stod där och dansade lite och kollade tiden heela tiden, hehe men tiden gick rätt fort ändå. Det sägs ju att ståsoluarium ska vara bättre eller vad man säger men tror jag föreslår vanliga .. ;)


Bild från google..

Måndag

Halloj! Kom precis hem från praktiken nyss, eller jag har hunnit hämta bror från dagis också, och även hunnit göra lite mellanmål eller vad man säger. Alltså oboy och mackor, haha!

Imorgon åker baby till Afrika så blir att umgås mycket ikväll med massa chips och dipp hehe :$ Han kommer vara borta i två veckor, inte så mycket men kommer ju sakna honom som fan! Men det ska bli skönt sen när han kommer hem, när man saknat varann mycket så blir allt bara bra oavsett vad man gör liksom.. :)

TV3 Kl: 18.00

Ke$ha - Take it off

En fruktansvärt bra låt, jag älskar Ke$ha överhuvudtaget men den här är nog hennes bästa låt♥


God morgon!

God morgon! Vaknade upp här hos min pojkvän för ett litet tag sedan. Han ligger kvar i sängen och sover men eftersom jag är så pigg orkar jag inte ligga kvar där. Ska snart ner och fixa lite te-vatten och göra iordning lite frukost, sen får han ta och vakna ;) Idag är det söndag, vilket innebär att det är jobb imorgon, blää orkar inte.. Men men , vad vi ska göra idag har jag ingen aning om. Kanske gå på promenad? Det vore mysigt :)

Mitt gymkort har gått ut så man får väl passa på att promenera och träna lite hemma istället, innan jag köper nytt kort d.v.s.

Fan.. det går inte att lägga ut bilder just nu, jag som tänkte visa ett par skit snygga skor från Dinsko.. Men får göra det nån annan gång.

Fräääsch

Vi bastade förut och jag peelade kroppen och det känns så skönt nu! Har även satt på lösnaglar ;) hehe.

Ska äta lite fort sen gå upp till Micke, han drog hem förut för att äta så.. Så ska vi kolla film osv, mysigt värre!

Din sko blir min sko


449:-


399:-

Båda kommer från Dinsko och båda är grymt snygga. Billiga var dom också, kanske blir ett köp slutet av månaden? Det vore nice ha.

Och nej. Jag har inte bastat ännu. Väntar på baby..

Bastu och B.U.S

Snart ska jag hoppa in i bastun och ligga där en stund i värmen. Skrubba bort all död hud och sedan smörja in mig med brun utan sol för att få lite färg på min vita kropp hehe. Ska ta hand om mig idag som bara den. Så hiimla skönt!

Peela hela kroppen, fila naglarna samt olja in dem, lägga silkesdroppar i håret osv osv.. Micke kommer förmodligen också hit snart, så trevligt :)

Lite tips :

Om du inte har någon peeling hemma så kan du göra en egen, t.ex.

Peeling till kropp - Salt och rapsolja blandat  (skölj noga!)
Peeling till ansikte, naglar, armbågar och händer - honung med strösocker



Lördag 6 februari

Halloj! :) Jag sitter i sängen och kollar på barnprogram med lillebror. Vaknade av att han kom in i rummet och lekte katt typ.. Så jag har tvingat mig upp och sitter helt enkelt här just nu.

Idag är det min och babys dag ;) Haha så får se vad vi hittar på, 2 år och 1 månad är det. Lite gulligt sådär, haha nej men vi firar ju inte men roligt att umgås och hitta på något kul ändå.

På tisdag åker han till Afrika i 2 veckor, kommer sakna honom grovt :(  Jaja, nu blir det frulle.


RSS 2.0