Sista dagen på 2009!

Hallå! Idag är det nyår och jag och baby ska iväg till hans kompis plus flickvän och äta middag vid fem tiden.. Lite senare är det bestämt att vi fyra drar vidare till några andra och firar lite med god dricka osv.. Hoppas det blir trevligt men det tror jag nog =) Jag har köpt en söt rosa liten sak, hehe en kort klänning kan man nog kalla det.

Jaja. Häromdagen åkte jag och hälsade på Vendela på sitt fosterhem eller vad man nu ska kalla det. Vi hade jätte roligt och lekte med ansiktsmask och kollade filmer. Jag har saknat henne mycket så det var jätte trevligt o få träffa henne igen :) Sen har jag även sovit hos Jonna, därför har jag inte bloggat på några dagar ;) Haha! Jag och Jonna åkte till akuten med hennes mamma och eftersom vi var lättroade just då (läs:övertrötta) så blev det mycket skratt!

NU: duschen..!

Damian Marley- Hey Girl


Nyduschad och fräsch

Gosh vad skönt det där var! Hade även ansiktsmask på och nu är huden len som en babystjärt haha! Vi satt där och njöt, inte varje dag man badar jacuzzi så..

Resten av kvällen ska spenderas framför TVn, men ska även sitta här och fixa bloggen lite. Skulle vilja göra om något men vad vet jag inte än hehe. Men det blir nog inte allt för mycket utan bara småsaker. Nåja. Skriver nog snart igen. Hörs.

Bada jacuzzi

Nu ska jag och älskling bada lite jacuzzi, hur mysigt som helst! :)
Förlåt för den dåliga uppdateringen men har tyvärr inget att skriva och det är ju inte så kul när man inte har några bilder heller. Min kamera är kass och har därför ingen lust att försöka få bra bilder med den, men nångång ska de självklart gå!

Snart är det nyår också! Så imorgon ska jag förmodligen åka in till stan och köpa något fint att ha på mig. Någon fin kavaj skulle sitta fint. Kanske den glittriga från Gina tricot (bilden)..? Vi får se vad jag hittar, hehe. Sen den där koftan (bilden) vill jag också ha, dock inte på nyår.

Snygga ha?

God morgon

Godmorgon! Jag vaknade lite sent idag men fy vad skönt det var att sova ut. Dock satt jag uppe halva natten då jag inte kunde sova men men.. Jag ska ändå inte göra något speciellt under dagen idag så varför inte sova hihi.

Nu blir det duschen och sen snygga till sig. Jag längtar tills Micke kommer hem, så mysigt vi ska ha!
NUUUUUU: Duschen..!

Söta små troll


Haha jag är blondisen ;)  Fett söta va??

Legat hemma idag

Våran familj firar inte julafton om man säger så.. Eller jaa mamma,hennes man åker till hans föräldrar, lillebror följer med men jag vill undvika att träffa dom, jobbiga typer, så jag stannade hemma idag så har mest setat här och snackat med folk typ. Varför fira julafton iöverhuvudtagen? Typ jesus föddes, och??

Jaja. Jag saknar min baby men han är hos släktingarna, dock kommer han imorgon men ändå :D Då blire jacuzzi på kvällen med ansiktsmask, mmh härligt va! ;)

Har inget vettig att skriva och har tyvärr inte bilder att ladda upp.. Min kamera suger och har aldrig tid eller lust att fota med den. Punkt slut.

PS. visst jag älskar den där julkänslan innan jul. Men när det gäller julafton så är det ingen höjdare för mig..

Good jul!

Idag är det julafton,vilket man inte kan tro.. Medtanke på att tiden har gått fort osv, men jaja. Jag sitter i sängen och målar naglarna typ, eller ja köpte lösnaglar igår och håller på och målar dom snygga. Istället för vit manikyr provar jag på med rosa.. Den enda nagellacket jag har :/ Hehe dock är det fin färg men skulle vilja äga fler haha! :P

Nog om det... Min storebror var tomte idag och min lillebror blev helt rädd först typ haha men han märkte aldrig att det var storebror så, hehe blev lyckat! ;) Han vart jätte glad så why not.


God jul! :D

Snart julafton..!

Ja... Snart är det julafton! Tiden går fort, bara två dagar kvar. Och tänk om drygt 1 vecka är det nyår, shiiit.. Fattar inte att tiden gått så fort, jag tycker hösten bara blåste förbi eller något sånt.

Jaja, jag vet iaf att jag kommer få gymkort i julklapp, vilket jag är glad över! Kommer bli skönt att börja träna hårt några ggr i vecka. Få fin kropp igen haha ;) Sen blir det att köpa lite träningskläder och lite piller också, typ fettförbränning och sånt dära.

Nog om det. Nu är jag hemma hos baby och dom har gäster, haha fråga mig inte varför jag sitter här.. Nej men jag kände mig lite ful just nu för att gå ner och äta med alla, sitter med fett hår osv.. Inte fräscht. Plus att jag inte hade mycket tid på mig för att fixa mig och sånt medtanke på att jag kom hit precis, utan att veta om att dom skulle ha gäster.

Speldags nu, hörs.

Baka bröd :D

Haha som ni kanske redan märkt så älskar jag att baka. Mamma ville ha hemmagjord bröd så jag bakade det, det vart hur bra som helst! Faktiskt första gången jag bakar bröd, hehe men bra att resultatet blev bra ;)

Dock ser den konstig ut på bild men fan vad bra jag är!

Mitt goda te


Mitt goda Te!
(Mina fingrar såg läskiga ut..)

kallt kallt kallt

KALLT..! Jeesus vad kallt det är. Ligger i sängen och försöker få upp värmen lite med hjälp av täckena som jag har, men det verkar inte funka. Men lite Te med honung skulle inte skada. Jag tror dessutom att jag börjar bli sjuk, vilket inte är så bra. Lagom till lovet liksom. Nej! Jag får inte bli sjuk, så ska försöka undvika det genom att dricka mycket Te med honung och knapra alvedon osv.. :)

Micke är ju smått sjuk så får inte träffa han vilket också suger, hehe men hoppas jag får sova med han idag, men det tror jag inte :/

Natti natti


Nu ska jag krypa ner under täcket och kolla klart på filmen sen försöka sova. Att gå upp tidigt på mornarna är inte riktigt min grej så.. Natti!

Kladdkaka och vaniljsås

Haha jag älskar att baka! Och älskar ännu mer att äta det jag bakat.. Okej nu låter jag värsta fet osv men vafan..
Nyss bakade jag kladdkaka och fysatan vad god den var, jag lyckas alltid! ;) Och till det måste man ju ha vaniljsås, hehe i love it! Tur att jag snart ska börja träna hahah :P

Så ikväll blir det kladdkaka och kolla på The perfect man, har dock sett den många många gånger men ändå!

Nu måste jag hämta vatten.. ååh gud vad jag älskar vatten!!

Ed hardy



Ed hardy.. Så himla snygga! Jag tror baby skulle passa i en sån snygg tröja minsann hehe ;) Och även jag!
Dom kostar inte många hundralappar vilket är bra haha!:P Jaja, nu ska jag möta micke för att hämta lite grejer :D♥

Träningskläder


•Byxor- Stadium 450:-
•Tröja- Stadium
400:-

Början av nästa år ska jag sätta igång och träna på gym, det känns skönt! Men man måste ju även ha snygga träningskläder när man är på gymet, så har kikat lite på både Stadium-och Intersports hemsida. Dom här kläderna var rätt snygga men även dom här:

•Tröja-
Stadium 399:-
•Byxor- Stadium 299:-
•Skor- Intersport 1100:-
•Sportbh- Stadium 199:-

När jag får pengar ska jag åka och köpa lite träningskläder, hade jag tänkt :)

dags att åka pulka..!!

Mamma ringde precis och sa att lillebror ville åka pulka å det vill jag med så why noot liksom? haha dom är påväg hem nu så snart går jag ut. Har redan klätt på mig termosar och jacka. Får ju inte frysa heller ;) Haha.. Skriver när jag kommer in igen, puss!

Massor med snö

Tjatja! Nu är det riktigt mycket snö ute vilket är super skojj! Hehe jag älskar att leka i snön, åka pulka, snöskoter, snowracer osvosv.. Jag är lite barnslig ibland jag vet :D Men dock fryser jag lätt men har jag mycket kläder så tycker jag om att vara ute, annars inte! ;)

När lillebror kommer hem ska jag tvinga ut han till backen mohaha, vilket han också kommer tycka om. Vi måste ju åka till pulka osv =)

Snart är det jul också, wiho eller något. Jag är glad att jag ska få gymkort iaf. Sen är det väl lite halv tråk sådär att vi kanske ska vara hos mormor.. MEN om vi ska dit så träffar jag förmodligen Angelica på kvällen, dem bor alltså nära varandra så :)!

Måndag

Hej! :)
Idag efter skolan drog jag ner på stan med Jonna. Jag köpte en julklapp till babys föräldrar och så köpte jag även ett navelsmycke till mig, ett lila kors :) Trodde det var rosa men det var det icke, hehe men det gör ingenting för det var fint ändå!

Idag ska baby sova här så ska fixa lite mys med levande ljus hehe, älskar sådant! Så himla mys och härligt. Men han kommer lite senare då han skulle träna och efter det åka och sladda bil med en kompis haha! Det finns ju snö ute liksom så varför inte ;)


Alicia Keys är så snygg i videon :o


Alltså.. kolla bara på Alicia Keys i den här videon.. Herregud säger jag bara haha :D
Så himla snygg. Låten är dock uttjatande men jävligt bra ändå ;)

Julmys

Jag älskar den där mysiga julkänslan med levande ljus, nybakta lussebullar, massa ljusbelysningar och allt det där. Och jag hoppas det blir lite sånt mys ikväll med älsklingen. Kanske inte lussebullar men massa ljus och sånt trevligt :) På söndag har jag bestämt att baka lite, om jag inte är allt för bakis d.v.s haha ;) Jag älskar att baka så det ska bli ytterst trevligt.

Och det är inte många dagar tills julafton nu, har dock inte köpt några julklappar än men det blir nog inte mycket heller, jag är fattig för tillfället, eller ja min plånbok innehåller väl typ 500kr och det kommer man inte långt med.
Men ska iaf köpa något till babys föräldrar. Mina föräldrar vill inte ha något haha dom menar att jag ska spara pengarna så slipper jag tjata om mer pengar efter jul mohah. Och jag och baby har bestämt att vi hittar på något kul efter nyår istället, det suger att vara fattig men går man bara i skolan så gör man.. ;)




11 december

Igår var jag som sagt på stan och kollade runt lite, hittade inte mycket men fick med mig en mössa och ett linne från Bikbok, sedan köpte jag även comviq kompis haha :P  Juste, jag fick ju matersättningen igår också och då fick jag ett sånt där betalgrej som jag skulle lämna in på X-change och få pengar. När jag gjorde det träffade jag på en gammal killkompis, haha han jobbade på X-change. Det var trevligt! :)

Jaja, nog om det. Ingen skola idag, vi har liksom innebandy turnering idag, och jag tänker inte vara med och spela så varför ska jag gå dit och kolla ? :P Idag kanske jag åker in till södertälje och kollar efter någon snygg tröja eller linne, helst med paljetter på men får se vad jag hittar.. Eller så åker jag till sthlm imorgon..

Jaja nu ska jag äta något, puss!:D♥

Mot stan

Hej! :) 16:20 ska jag ta tåget in till stan för att handla lite, fick min matersättning på 900kr idag. Ska köpa något till nyår också tror jag men även lite julklappar. Och får inte glömma att köpa pengar till luren.

Jaja. Puss på er, hör av mig när jag kommer hem.. kanske.♥


Godmorgon!

Godmorgon på er! Jag vaknade precis och håller på att fixa lite frukost, gröten står i mikron och jag har precis gjort en smoothie. Super smarrigt! ;)

Idag har jag resursdag i skolan men eftersom jag inte har något att göra så sket jag i det. Jag har blitt så jäkla trött, orkar liksom inte gå upp tidigt på mornarna så det var skönt att sova till 12.  Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske blir att åka in till Södertälje och träffa lite kompisar. Men det är inte säkert än, får se om jag orkar :P

På fredag kommer iaf Johan till sthlm och då ska jag åka upp och träffa honom :) det ska bli skojj.♥

Har inget att säga

Hallå! Jag har faktiskt inget att säga förutom att jag inte orkat blogga haha! :P Varför vet jag inte men har inget på hjärtat tyvärr. Sitter iaf hos Micke nu och vi ska strax kolla på film och äta toast :D Haha mums.. Sen även lite popcorn, hihi. Vi ska antingen kolla på någon film på TV eller så blir det Mythbusers .. Suck.. men vad gör man inte för sin babe ;) Haha vi hörs sen!

Fruktsallad med vaniljsås

Efter maten gjorde jag fruktsallad och hällde lite vaniljsås över, och guud vad gott det var ;) hehe..
Dock inte så himla nyttigt och nu är jag super mätt! Jag längtar tills jag börjar träna, då kommer det nog kännas lite bättre när jag äter godsaker :P Haha.

Lånad från google

Dumma mig

Nu är jag hemma! och sitter med färg i håret.. Och jag lovar, så fort håret blir bra så ska jag sköta skolan ordentligt!
Jag satte mig på tåget halv elva och så fort jag såg mig själv mådde jag illa, haha pissgul i håret och det var riktigt fult! Så jag valde att gå på stan istället och köpa hårfärg och sedan åka hem igen.

Hoppas håret blir bättre nu och det tror jag faktiskt. Jag brukar annars sköta skolan, men just nu har jag tyvärr inte gjort det. Vet inte om det beror på att jag blivit så skoltrött nu till vintern eller om jag har valt fel linje.. Får hoppas på den förstnämnda.

Idag ska jag storstäda här hemma, både i rummet och resten av huset. Det behövs verkligen och mamma blir nog glad! ;)

Update: inlägget skulle publicerat för ett bra tag sen. Internet krånglar eller något sånt!

Bajstrött

Godmorgon! Jag är superduper trött och vill inte till skolan! :( Har redan missat måleri idag eftersom vi började 8:20 men ska åka och gå på svenskan iaf.. Svenskan börjar först 12:10 så åker vid halv elva :)

Mitt hår är typ ljusgult, haha inte snyggt! Men ska ha mössa idag, även om man ser håret lite så orkar jag inte bry mig just nu. Det är svårt att färga blondt från svart men en gång till så blir det nog perfekt! ;) Jaja, nu ska jag lägga mig och kolla på TV. Puss♥

RSS 2.0