Kan inte sova... fan.

Ush, jag ska upp om 4,5 timma... Och jag är fortfarande vaken. Great liksom!!

Girls just wanna have fun


Ännu en film, fast den här gången en lite äldre, från 1985 tror jag det var. Haha men trevligt och kolla på gamla filmer :)

Godkväll

Godkväll! Jag ligger i sängen med bärbara datorn och ska kolla på film strax. Inatt sover jag ensam som jag gjorde igår också, im saaad :'( Haha nejdå ibland kan det vara skönt.

Baby har mått dåligt dom sista dagarna pga mycket i jobbet så han får vila upp sig extra nu när han slipper mig ;) Hehe. Laddade hem Shutter Island så imorgon ska vi kolla på den :) Kollade igenom den lite fort och den hade grym kvalité!



Tänkte ladda ner någon till ikväll men vilken vet jag inte, får leta runt lite. Puss :)

rösta på min bikini! :D

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Löpband

Hej! Det var ett tag sen.. Och vad har hänt under tiden? Joo vi harköpt en löpband :D Så jag har gått flera km varje dag sen dess och känner mig duktig ;) Mitt gymkort har säkert gått ut så blir att träna hemma istället, men det funkar lika bra det.

Idag gick jag förbi H&M för att köpa hårfärg och såg alla vårkläder som kommit, fysatan vad fina! Och så kollade jag på bikinis och hittade en favvo.. Men dem fanns inte på hemsidan :/ men jag får ta och köpa dom när jag får pengar.

Hemma idag från skolan

Jag sov så otroligt dåligt inatt så mamma sjukanmälde mig idag. Har dock inte kunnat somna om men har vilat lite på sängen framför tvn. Jag hatar att sova dåligt för då mår jag verkligen piss när jag vaknar och allt går fel liksom.

Men att vara borta en dag från skolan gör inget ;) Haha.

Vi kollade aldrig klart på Avatar igår men den verkar ju helt konstig haha, men ikväll ska vi nog se klart på den tror jag :) Har faktiskt inget mer att skriva, men skriver nog senare. ♥


avatar

Nu ska jag och baby kolla på Avatar. Vi har inte sett den tidigare så laddade ner den. Har kollat igenom filmen lite redan hahaha baby är alltså påväg hit, och är här typ nuu säkert. Jaja får se om jag tycker om filmen eller inte. Puss.


SOOOL


SOLIGT!!

en toppen kväll

Ikväll blir det en toppen kväll! Baby har precis köpt Red Stripe till mig och Josefin. Jag ska alltså umgås med henne ikväll. Det kommer bli så kuuul. Hehe.

Blir att ta massa bilder också hoppas jag, ;) Nu håller jag iaf på att fixa mig, men ska dock fixa mig mer hos Jossan men nu blire att platta håret iaf. Skriver säkert senare hos henne. Puss.

Onsdag 17 mars

Hej! Nu under några dagar har jag träffat Josefin, och det har varit jätte skojj. På lördag ska vi ses igen och då blir bärs och sådant mys ;) Har känt henne sen dagis men den senaste tiden har vi inte träffat varann så mycket.

Idag är det den 17 mars och snart är det redan april!! Tiden går sjukt fort alltså. Hoppas tiden går lite fortare så man fyller 18 snart  ;) Nu är det 5 månader kvar men snart så, haha!

Jaja iallafall, tänkte köpa mig ett par skor när jag får pengar, och kikade runt lite och hittade dessa:

Dom såg inte så jätte snygga ut på bild men tror dom är jävligt snygga i verkligheten.. Vet inte om det blir dom utan får gå runt och leta i affärer sen.

Umgås med Josefin



Inte så jätte bra bilder, det är ju ändå cambilder.. ;)

Ikväll åker jag till söta Josefin,
har inte träffat henne på länge så det ska bli kul :D. Jag ska strax fixa mig lite, ögonen ska vara lite svartare och byta kläder. Snart kommer även lite gäster så ska fika sen drar jag till tåget.

Men jag önskar er en trevlig kväll och en stor kram på er!

Jordgubbar och hallon

Nu känns det verkligen som att våren är påväg, så himla skönt med stekande sol! Haha för det steker verkligen när man kollar upp mot solen, otroligt skönt :)

Nu ska jag äta jordgubbar med hallon och yoghurt.. Muumms ;)

solbrillorna på


Solen strålar för fullt ute så solbrillorna får åka med. Ska åka och träna nu. Puss.

Onsdag 10mars

God morgon på er. Idag började jag 8:20 egentligen men läraren var sjuk igår och orkar inte chansa och åka dit ifall hon fortfarande är det ;) Så jag tar tåget 9:34 istället och går på gympan. Sen åker jag och tränar :)

Inatt sov jag ensam och fysatan vad skönt jag sov! Somnade vid nio (var skiit trött :P) och sov djupt hela natten, haha underbart! :D

Nu sitter jag och målar naglarna och kollar på TV, skönt att vila lite på mornarna innan man drar iväg, och att man hinner göra lite saker.  Men nu ska jag avsluta här och fixa lite TE, ha det bra :)


Ke$ha- Your love is my drug


Ke$ha- Heart fall out

Trött!!

God morgon! Är skit trött just nu men hoppas lite kaffe kan göra mig pigg. Sitter hos Micke nu och har precis klätt på mig, ska gå ner och äta lite nu. Har också lite små bråttom så.. Vi hörs! :)

(Har nästan ingen tid att blogga nu när skolan har börjat)

Helgen

Hejsan :) Ihelgen har jag inte gjort så jätte mycket, i fredags umgicks jag lite med baby och igår träffade jag Felicia och sedan Jonna. Skulle sova hos Jonna men en timme efter vi hade somnat, vid 4, så ringer baby och frågar om jag vill åka hem med taxi med honom. Han var skiiit packad så ställde jag upp, alltid orolig ifall han ska somna nånstans eller något såå :P Men vi kom aldrig hem, utan vi sov hos hans kompis istället och det var riktigt jobbigt.. Vi delade på en liiten jävla soffa haha kunde knappt andas ut ordentligt utan att älsk var i vägen haha! ;)

Idag fick vi skjuts hem av mamma vilket var riktigt skönt, och nu ligger jag i sängen och vilar lite. Skönt att ligga i en skön säng!!

Hot shots 2

Hallå på er ! :) Nu ska jag och älskling lägga oss i sängen och kolla på Hot shots 2. Hehe sist kollade vi på 1an men då somnade jag efter halva filmen hahah men får hoppas att 2an är lite bättre ;) Har inte kunnat blogga så mycket men.. sakta men säkert eller vad säger ni :D



Och imorgon bär det av till Stockholm med Felicia för att kolla lite och ta en fika, får se om jag köper något :) Men vi hörs när vi hörs! ♥

Dags för en lång promenad

Vart så himla sugen på att gå en lång promenad nu. Gå riktigt fort så svetten bara rinner ;) Haha! Imorgon ska jag träna också, så himla taggad alltså. Ska bara ladda mobilen lite så jag kan lyssna på musik medan jag går, sen går jag. Puss på er.


fan vad skönt det vore med sommar just nu, promenera längst vattnet

Hemma igen

Hej! :)
Idag var vi på Tom Tit  och det tog heeela dagen, haha konstigt liksom. Jag hade sån jävla träningsvärk och det var ännu värre när man fick springa efter lillebror också. Men det var iaf roligt där :)

Vi lär åka dit igen iår, vi köpte årskort eftersom det bara kostar typ en hundring mer än en månad, så det var lika bra att köpa det, man tjänar ju som fan på det :P.

Baby är påväg hem nu,
han åkte iväg med jobbet igår för att gå på någon kurs så dom kommer hem sent ikväll. Jag är redan jätte trött men får inte somna innan han kommer hem. Bara att hålla ögonen öppna ;)  Nu ska jag fortsätta kolla på Navy CIS. Puss.

Onsdag 3 mars

Halllååå.. God morgon på er! Inatt sov jag nog väldigt bra med tanke på att jag är hur pigg som helst just nu.
Men man ska ju absolut inte klaga.  Jag är fortfarande hos Micke men ska hem nu och fixa lite. Sen åker jag och gymmar :D Ska bli så otroligt skönt..

Jag skriver när jag kommer hem igen, vilket är drygt vid 3-4 tiden kanske.. Jaja, ha det så bra sålänge då. Puss.

TV och sådant

Nu är jag hemma hos min baby. Han är för tillfället i garaget och fixar lite. Jag tänkte ligga och läsa lite i körkortsboken en liten stund. Ska gå i körskola nu i vår så måste ju kunna nånting ;) Haha.
Måste ju göra nånting i väntan på dessa program:

Det är dubbla avsnitt av Cougar town men får se om jag kollar på båda, haha börjar bli lite små trött redan så men somnar jag så går inte världen under om man säger så.




Tom tits experiment

På Torsdag blire Tom Tits experiment, haha mamma har lektion där så jag och lillebror ska åka dit och leka lite sålänge tills hon slutar, så ska vi säkert vara kvar där ett tag och tönta oss lite ;) Hahah det var några år sen jag var där så det ska bli skojjj.

För er som inte vet vad Tom Tits experiment är för något så är det Sveriges största vetenskapsmuseum där man får prova på massor med saker osv.. Massor med roliga saker faktiskt :D

Go'kväll

Godkväll på er! Precis ätit blodpudding och sitter proppmätt i soffan. Blodpudding låter så jäkla vidrigt, alltså tänk en stor pudding gjort av blod. Nej ush men det smakar ju verkligen gott, som tur är.

Ikväll blire mys framför TVn med älskling. Imorgon kommer Angelica hit efter vi har tränat så ska vi promenera, basta, lägga ansiktsmask och bara ha det trevligt. Det låter jätte bra tycker jag :) Sen blire säkert någon film eller något, vi får se hur kvällen fortsätter. Umgås knappt med henne längre så det ska bli riktigt kul!


Cougar Town

Cougar Town har premiär ikväll kl 21:55 på Kanal5.
Ska ni se? Jag ska absolut göra det ;)


Bästa lunchen ever

Sitter och äter lunch nu. Gjorde makrill och couscous. Supersmarrigt! ;) Och det som är så bra med de är att man blir mätt snabbt :).   Om några timmar ska jag hämta johan från dagis och då blir det en lång promenad, inte bara hämta honom utan sen ska vi även gå en annan väg som tar ännu längre tid, bra va? ;) Haha behöver snygga till kroppen lite innan sommaren känner jag så varför inte börja passa på nu.

Och imorgon åker jag in till södertälje vid tio tiden och gymmar med Angelica, ska bli otroligt skönt då jag inte tränat på ett tag. Mitt gymkort har gått ut men köper nytt imorgon :)

Söta tröjor från BIKBOK


ååoh också ett måste! Blir sammanlagt 248:-. Dom ska bli mina.

Snygg outfit från H&M


Kikade lite på H&M och såg den här snygga outfiten, synd bara att det inte är sommar just nu. Eller vår för den delen. Hela outfiten blir bara 556,50:-. Inte så illa inte. 

Sen vore det jävligt snyggt med leopard leggings, ska ta och hitta några och köpa hem ett par. Men har inte hittat än men får ta och leta lite mer ;)

God morgon

God morgon! Idag sov jag verkligen ut, så otroligt skönt är det ibland! Känna sig pigg och glad på mornarna är bland det bästa jag vet.

Nu sitter jag i vardagsrummet och myser med katterna, dom är verkligen keliga just nu hehe :P Ska fixa lite frukost nu hade jag tänkt, tror det blir havregrynsgröt och te. Om ni ville veta alltså ;)

NU: frulle..

Jag är frusen..!

Det är så himla kallt här.. Helt seriöst sitter jag och darrar. Har dock ätit massor med kall yoghurt men ändå..
Väntar på att Micke ska komma hem så han kan värma mig lite, hihi ;)

Snackade med Jonna nyss i telefon och jag kanske ska åka till henne imorgon men inte helt säkert än. Ska ju hämta lillbror hela veckan så måste ta tåget hem 14:30 isåfall, vilket betyder att jag måste åka tidigt.. Haha vi får helt enkelt se om det blir så eller inte.

Storebror gjorde precis smoothie på oboy och banan tror jag det var. Låter riktigt äckligt men det vart riktigt gott ;) Så sitter och smuttar på det nu framför TVn. Fan Miicke kom hem nu! Jag är inte bara frusen utan riktigt trött också. Kan ju inte lägga mig i sängen nu för då kommer jag somna vilket är riktigt dåligt, jag ska ju sova hos baby inatt ;) Haha! Jaja ska sluta snacka skit nu så hörs vi. Natti♥

Gratis är gott

Många är nog medlem på gratisbio redan och vet hur det funkar, men ni som inte är det, bli medlem!

Jag har under en ganska kort tid samlat ihop massa poäng genom att logga in dagligen, skriva gästboksinlägg och bli vänner med andra medlemar och det får man poäng av! Även om man besöker hemsidor, och gör andra gratis erbjudanden.

När man har fått tillräckligt med poäng så kan man välja mellan olika saker beroende på hur mycket poäng du har, Bl.a. presentkort, biobiljetter, tidningsprenumeration..

Eller så kan man göra som jag, blogga om Gratisbio och få allt mellan 10-1000 poäng, samtidigt som man har chansen att vinna 500 kr att handla för på Nelly.com ;)

Hemma igen

Halloj igen! Nu är vi hemma, vilket är sköönt då mina fötter är dyngblöta :p Mina stövlar är typ sönder och det blir jätte blött så fort man går ut typ.

Jaja, vi gick in i affären här innan vi gick hem och köpte lite klubbor och en leksaks godis till bror haha eller vad man säger.. En ficklampa med godis i. Plus att det syns olika bilder när man lyser, jätte coolt ;)

Nu väntar jag på att baby ska komma hem, hehe. Laddade ner lite filmer igår som vi ska kolla på. Vi började kolla på Hotshots 1 igår, och ikväll blir det väl 2an ;)


Ny design

Jag har gjort en ny design, mycket finare nu tycker jag. Förut hade jag svart,svart men nu är det lite mer färggladare. Nu har jag lite bråttom till dagiset för att hämta lillebror. Jag skriver lite senare,


so long .. have it so good

Världens bästa mat


Kan vara lite kul att veta kanske. Nu ska jag äta yoghurt med flingor och jordgubbar.

Söt topp från VILA


Hittade en väldigt söt topp från VILA för 400:- . Den fanns i svart också. Båda var jätte söta tycker jag.
Skulle vara snyggt med ett par snygga tight och höga klackar till.

Avokado för torrt hår



Har du torrt hår?
Håret får ett nytt liv av avokado. Enklaste är att mosa in en avokado direkt i håret, men du kan också tillsätta lite yoghurt som rengör och vårdar.

Du behöver:

1/2 avokado

1 msk honung

eventuellt lite yoghurt

Gör så här:

Mixa och applicera på torrt hår. Svep en handduk runt huvudet och låt verka i 20 till 30 minuter. Skölj av med vatten och tvätta sedan som vanligt med schampo.

Måndag


Nu är det sportlov som gäller för mig, hur mysigt som helst! Faktiskt väldigt skönt att inte behöva gå upp 6 på mornarna... Ska verkligen sova ut den här veckan..


Idag skulle jag egentligen träffa Malin men eftersom jag måste hämta bror från dagis så blir det inte så .. :(
Hade tänkt gå i Skärholmen och kolla lite, men det får bli nån annan dag..

Idag vet jag inte vad jag ska göra, kanske träffa någon här i närheten. Måste hämta bror vid 4 tiden så måste vara nära, alltså inte åka tåg nånstans.

Puss.

RSS 2.0